Aktywne Wpisy
Just_Jump +88
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

breakdown1 +454
Amerykanie powinni mieć zakaz wybierania prezydenta. To zbyt ważne głosowanie żeby oddać je w ręce Amerykanów
#gielda
#gielda

Komentarz usunięty przez moderatora
Dzięki uprzejme za poprawienie - w sumie to nie pamiętałem co to było - i nawet mi się sprawdzać nie chciało.
@okcydencik: A Ty się tam nie zesraj przypadkiem, zaogniony frustracie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://www.youtube.com/watch?v=dl2rTBOtqRg
Sledze troszke ten temat z boku. Z racji tego ze mamy debate w domu z rodzicielka.
Ktora tak jak Ty nie potrafi przyjac do wiadomosci prawdy.
Wyparcie tak mocno. XD
to nie była ustawa a uchwała, jak ty możesz miec prawo głosu i reszta wykopków którzy to zaplusowali, dlatego tu tak wygląda jak w chlewie obsranym gównem, impotenci dalej nie potrafią skumać od czego jest władza prawodawcza i jak działa trójpodział władzy, o procesie legislacyjnym nie wspomnę, to jest zawartość ustawy zasadniczej, to jest wiedza ze szkoły podstawowej, to fundamenty naszej Rzeczypospolitej
jp2gmd
@Cohonez: no to jest najśmieszniejsze. Nawet w tej uchwale co ją Sejm wrzucił to zaraz na początku wrzucili cytat "Niech zstąpi Duch Twój" xd tak
@zalogowany_user: prawo głosu nie ma z tym nic wspólnego, komentarz to oczywiste #heheszki dla plusów, a poza tym naprawdę nic mnie nie obchodzi czy kolejny ogłoszony na twitterze wytwór pisowców (i reszty głosujących) to ustawa czy uchwała, tym bardziej że ch*ja zmienia odnośnie meritum całej afery.
Niemniej masz rację, pomyliłem