Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jabby: zawsze mnie w kulcie JP2 rozwalalo, ze tyle osob jest niby 'murem za nim', a jak zapytasz jego dowolnego fana o encyklike, przywolasz jakas niewygodna dla fana wypowiedz itp, to sie zawsze jakis autopilot lub tryb mute uruchamia. Takie NPC przed nazywaniem tego NPC xD
  • Odpowiedz
@Jabby: nie rozumiem czemu ludzie są tak ograniczeni. Czy tak trudno po prostu uczciwie oceniać ludzi? Papaj zrobił wiele dobrego dla Polski, chociażby sporo, żeby komuna sobie ryj rozbiła, ale czy to ma mu dać immunitet w ocenie całości postaci? Nie można mówić o tych negatywnych poczynaniach? Pisowcy, czy kibole to jakieś zupełne tłumoki.
  • Odpowiedz
Ustawa, to nie uchwała. Nie myl tych dwóch pojęć, bo sejm przyjął uchwałę, a nie ustawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzięki uprzejme za poprawienie - w sumie to nie pamiętałem co to było - i nawet mi się sprawdzać nie chciało.

uchwale pajacu

@okcydencik: A Ty się tam nie zesraj przypadkiem, zaogniony frustracie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@JanTadeusz: To tylko czesc zrodel. Afery i wiadomosci sa od lat tuszowane.
Sledze troszke ten temat z boku. Z racji tego ze mamy debate w domu z rodzicielka.
Ktora tak jak Ty nie potrafi przyjac do wiadomosci prawdy.
Wyparcie tak mocno. XD
  • Odpowiedz
@xfin

Nie zapominaj o ustawie, ustawa wszystko zmienia

to nie była ustawa a uchwała, jak ty możesz miec prawo głosu i reszta wykopków którzy to zaplusowali, dlatego tu tak wygląda jak w chlewie obsranym gównem, impotenci dalej nie potrafią skumać od czego jest władza prawodawcza i jak działa trójpodział władzy, o procesie legislacyjnym nie wspomnę, to jest zawartość ustawy zasadniczej, to jest wiedza ze szkoły podstawowej, to fundamenty naszej Rzeczypospolitej

jp2gmd
  • Odpowiedz
@JanTadeusz: bo większość wrzucająca te wysrywy łyka wszystko jak pelikan wodę i nie wie że komuchy niszczyły wielu ludzi na podstawie fałszywych akt które miał każdy kto był niebezpieczny dla władzy. To tak jakby uznać wyroki na Białorusi jako wiarygodne. Przecież tak sąd orzekł? Były dowody.
  • Odpowiedz
zawsze mnie w kulcie JP2 rozwalalo, ze tyle osob jest niby 'murem za nim', a jak zapytasz jego dowolnego fana o encyklike, przywolasz jakas niewygodna dla fana wypowiedz itp, to sie zawsze jakis autopilot lub tryb mute uruchamia. Takie NPC przed nazywaniem tego NPC xD

@Cohonez: no to jest najśmieszniejsze. Nawet w tej uchwale co ją Sejm wrzucił to zaraz na początku wrzucili cytat "Niech zstąpi Duch Twój" xd tak
  • Odpowiedz
@Jabby a są jesscze tacy z kategorii myślenia jak w teoriach spiskowych. Że jak były haki na jp2 to za komuny by od razu wykorzystywali i w ogóle więc wniosek że teraz te dowody to fałsz xd
  • Odpowiedz
to nie była ustawa a uchwała, jak ty możesz miec prawo głosu i reszta wykopków którzy to zaplusowali

@zalogowany_user: prawo głosu nie ma z tym nic wspólnego, komentarz to oczywiste #heheszki dla plusów, a poza tym naprawdę nic mnie nie obchodzi czy kolejny ogłoszony na twitterze wytwór pisowców (i reszty głosujących) to ustawa czy uchwała, tym bardziej że ch*ja zmienia odnośnie meritum całej afery.

Niemniej masz rację, pomyliłem
  • Odpowiedz