Aktywne Wpisy

kxniec +6
Na Twitterze piszą, że ludzie, którzy są za to odpowiedzialni powinni iść siedzieć. Zgadzacie się z nimi? #lgbt #bekazlewactwa nie daje +18 bo nie ma cyckow, jest tylko suchoklates... ##!$%@?

Dollcel +34
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Obecnie w każdym z czterech domów wchodzących w skład zespołu placówek znajduje się profesjonalny komplet do dyspozycji podopiecznych (jeden był już przekazany w styczniu). Konkretnie są to komplety, które można zobaczyć tutaj. Dzięki przychylności sklepu szachowego CAISSA za każdy z kompletów zapłaciłem jedynie 217 złotych zamiast ceny regularnej. Dodatkowo właściciel sklepu arcymistrz Jerzy Zezulkin przekazał na rzecz projektu "Szachologika" komplety książek szachowych swojego autorstwa z serii "Szkoła taktyki szachowej", za co z tego miejsca dziękuję.
Z zebranych środków pozostała więc kwota 312 złotych, którą przeznaczę na zakup nagród dla uczestników zajęć o czym również będę informował pod tagiem #szachologika . Z placówką podpisane zostały umowy o przekazaniu darowizny.
#szachy #pomagajzwykopem #wolontariat #wykopefekt
Jeżeli będziesz chciał kupować zegary szachowe, to możesz się do mnie odezwać - mam ich trochę. No i oczywiście - brawo za inicjatywę i chęci!