Wpis z mikrobloga

@RazumichinZiK: jeśli to prawda co latało po tagu to mnie też ubodło, wypisuje bzdury robi sobie z tego patostreamy, jak się coś zadzieje w kraju to jego to doczyczyło nie będzie, już go nie dotyczy ta cała sytuacja a jest pierwszy do narzucania jedynej słusznej narracji, i piętnowania ludzi którym na przykład nie podobają się nazistowskie naszywki.
ale oczywiście grooveer to spamer i trzeba go za to zbanować xD

@Aquamen:
Groover irytuje ludzi bo powtarza narrację kacapów. Bayzed jest czasami irytujący, ale to Ukrofil.

Wiesz czemu Ukrofil jest mniej irytujący dla większości? Bo Ukraińcy gruzują kacapów. Samo to, że rosja będąca wrogiem Rzeczypospolitej, jest gnębiona przez malutki kraj sprawia, że wielu z nas zapomina o zwadach z Ukraińcami.

Tu nie chodzi tylko o spam. Będąc Polakiem można Ukraińców
@qrak01: ja nie widzę kszty ruskiej propagandy w tym co wrzuca grooveer, zwyczajnie zrobiliście to co ze mną wkur&_$#cie go swoją zero jedynkowiścią do tego stopnia, że teraz specjalnie wrzuca wam takie teksty na przekór

Czym to się niby różni od tysiąca wpisów dzienni i tym co się dzieje w Odessie/Bachmucie/pisdzie? Czym to się różni od bić kacapka ura wypisywane na tagu notorycznie i bez sensu? Zwyczajnie niszczycie gościa bo jest
ja nie widzę kszty ruskiej propagandy w tym co wrzuca grooveer

@Aquamen:
No a ja widzę. Nie podoba mi się to, więc robię co robię.
Wydaje mi się, że groover to rusofil powtarzający ruską propagandę bo tak brzmi i takie jest moje pojmowanie jego wypowiedzi.

No i wygląda na to, że nie tylko moje. Cóż... problem groovera, nie mój. Jak chce sobie słodko pierdzieć o kacapach niech pisze na pikabu.

Ja
@qrak01: Błazejmen uprawia pewny rodzaj phishingu, wyłudzacz danych osobowych.Myśle, że w ten sposób spienięża czas spędzony tutaj.Liczy, że w przypływie emocji ktoś pokaże mu cały dowód czy paszport udowadniając tym swoją polskość. Często bronisz oszustów internetowych?
Często bronisz oszustów internetowych?

@Aquamen:
Słaba manipulacja. Widziałem lepsze. xD

Inaczej: ja mam to w dupie. Pisałem co lubię robić i co mnie interesuje. Jeśli chodzi o mnie to rusofile mogą razem z ruskami nawozić pola słoneczników.
No pomyśl do czego mu to?

@Aquamen:
Nie wiem. Mam to w dupie, pisałem już.

Jakbyś miał jakieś filmy z kacapami łapiącymi granaty, albo kolejne tłumaczenie wycia striełkowa... to by mnie interesowało. Ale zabawy rusofili z ukrofilami mnie nie interesują.
@Aquamen:
Aha. A mnie obchodzą gruzowane kacapy stąd wizytuję tag Ukraina. Myślałem, że się może zgubiłeś i potrzebujesz pomocy w znalezieniu drogi...

'No cusz'. Powodzenia w szukaniu poparcia dla jakiegoś kacapofila na tagu o Ukrainie. xD

Idę oglądać jak chłopaki przerabiają ruskie puszki na pomniki porażki kacapskiej armi. Papa.
zwyczajnie zrobiliście to co ze mną wkur&_$#cie go swoją zero jedynkowiścią do tego stopnia, że teraz specjalnie wrzuca wam takie teksty na przekór

@Aquamen: Chłop się zdenerwował i na złość wrzuca ruską propagandę. XDDDD

Równie dobrze ja mogę stwierdzić, że BayzedMan się wk*rwił ruską propagandą i specjalnie postuje ukraińską na przekór.