Wpis z mikrobloga

Oficjalnie w piątek wyjeżdżam do niemiec, samemu. Czeka mnie 14h jazdy busem, straszliwie się stresuję. Ale nic mi innego nie pozostaję, będzie tragedia albo nie będzie, tak czy siak to jest ten czas gdzie muszę zacisnąć j---a i jakoś to będzie.
#przegryw
Smiecior - Oficjalnie w piątek wyjeżdżam do niemiec, samemu. Czeka mnie 14h jazdy bus...

źródło: 6f6

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smiecior kilka razy po ukończeniu technikum próbowałem takich wyjazdów przez agencje pracy do Niemiec i Holandii. Za każdym razem było coś nie tak. Raz zakwaterowali nas w r--------m "budynku", który był do rozbiórki, aby wybudować w jego miejsce ośrodek dla "uchodźców", a moj pokoj mial okno z dykty, więc wróciłem na drugi dzień do domu. Kolejne razy to taki sam syf i patologia, która dzień w dzień chodziła n------a i naćpana.
  • Odpowiedz
@Smiecior: trochę zazdraszczam, przywieziesz mi kartę graficzną z Niemiec? Tam mają taniej.
No i jak najdalej od Polaków na emigracji xd trzymaj się z Niemcami albo kimś tam xd trzeba uwazac
  • Odpowiedz
@Smiecior: Masz załatwioną robotę i mieszkanie? Nie wynajmuj u cyganów. W UK robili przewalenie toreb i wyrzucali z chaty. Ogólnie trzeba mieć mocną psychę na obczyźnie i nie zapominanie czemu się tu przyjechało.
  • Odpowiedz