Aktywne Wpisy
WielkiNos +217
Według lewaczek każdy ma prawo żyć jak chce jeśli nie robi przy tym innym krzywdy. No chyba że chodzi o tradycyjny podział ról. Wtedy trzeba skrytykować kobietę i uswiadomić ją jak nisko upadła. Tu mamy przykład jednej z takich wypowiedzi
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Okazuje się, że wyjmowanie plastrów sera z opakowania dla męża i dzieci żeby zrobić kanapki to brak ambicji, ale wkładanie sera do opakowania na taśmie produkcyjnej już jest wystarczająco ambitne.
#lewackalogika #
Nooleus +43
#pokazmorde jestem robolem i fembojem
A Wy chłopaki, będziecie wiedzieć, co im odpyskować ;)
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #zyczenia #dzienkobiet #heheszki #humor #humorobrazkowy
https://youtube.com/shorts/3Uiq9A6Q8r4
Sprawdzone na #firefox, #chrome, i #edge. Na komórce tak samo. Na razie jedyne co wymyśliłem, to wrzucanie miniatury osobno, jako obrazek, ale przecież nie można tak robić za każdym razem.
Nie wiem co teraz trenduje na nowym wypoku.
@Altar: przecież tag #grazynacore jest od wielu lat, symbolizuje słaby humor dla wegetujących emerytów tzw januszy i grażynek. Kliknij na tagi zobacz jak wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Altar: tak... oczywiście trochę lepsze niż stare kawały opowiadane filmikami ( ͡° ͜ʖ ͡°)