Aktywne Wpisy
alkoJezus +311
I cyk, kolejna majóweczka bez alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
Kiedyś to było dla mnie nie do pomyślenia, jak to kiełbaska bez piwa? Przecież to bez sensu
A jednak, da się
Terapia zmienia bardzo wiele, sposób myślenia, schematy którymi podążałem przez lata. Nie dogadałbym się z sobą z przed 10 lat, mam wrażenie że byłem kimś innym, byłem alkusem.
Teraz też nim jestem tylko na sucho. Życie alkoholika
koala667 +117
Widzę że moda z Chin dotarła już do nas, jak miasto może wydawać zezwolenia na budowę czegoś takiego? (╥﹏╥)
#nieruchomosci #budownictwo #deweloperka #polska #patodeweloperka
#nieruchomosci #budownictwo #deweloperka #polska #patodeweloperka
Chodzi o pieniądze z Kremla? Chodzi o kompletny brak wiedzy na temat tego czym jest ruskimir?
Przecież Rosja to zaprzeczenie wszystkiego, o czym mówi Konfederacja.
Brak wolności wyboru, brak wolności gospodarczej,
Konfederacja tak wiele razy mówiła, że gospodarka jest najważniejsza, a tymczasem popierają kraj, w którym biznes praktycznie całkowicie podporządkowany jest władzy, kraj w którym rządzą partyjne monopole.
Kompletnie nie rozumiem.
Zachowujecie się jak #tvpis który mówi o hejcie i walki z hejtem, będąc jednocześnie największym w kraju szczucicielem i producentem nienawiści.
#konfederacja #polityka #ukraina #bekazprawakow #wojna #rosja #braun
Już ofpowiadam, oni popieraja wszystko, co nie jest mainstreamem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Lap ( ͡° ͜ʖ ͡°)
, , ,
@mango2018: Powtórz to kłamstwo jeszcze 100 razy, to może ktoś ci uwierzy.
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8365584,konfederacja-agresje-rosji-na-ukraine-potepiamy-widzimy-ze-musimy-liczyc-przede-wszystkim-na-siebie.html
@BayzedMan: to jest biznes na nienawiści i wciskaniu kitu na każdy temat, im te 5-10% wystarczy do trzepania kasy na "myślących".
@L3stko
Czy może są jakieś granice?
A jak będę chodził i publicznie krzyczał: Jezus Chrystus to gej?
Problem z Konfederacją jest taki: że wolność słowa dla Konfederacji to tylko i wyłącznie to, co sami popierają.
@FerdynandMagellan:
Nie.
Niczym nie da się usprawiedliwić Rosyjskiej agresji.
Mam nadzieje ze konfederacja nigdy rzadizc nie bedzie, jedyna nadzieja w NATO, jak nas ruskie zaatakuja to jak ukriana pokazala rozwala nas szybko
Nie wiem czemu was tak boli ze Niemcy i USA chca nas chronic
@mango2018: Nie jest prawdą że Konfederacja popiera Rosję. A przynajmniej ja nie spotkałem się z taką deklaracją z ich strony (wklej linka lub zacytuj jeśli się mylę). Prawdą jest natomiast to że pewne skrzydło Konfederacji - konkretnie partia Grzegorza Brauna - próbowała przez pewien czas zbijać kapitał polityczny na anty-ukraińskich nastrojach. Z tym że niespecjalnie im się to udawało. Ich manifestacje nie cieszyły się popularnością i
@mango2018: Wszystko się zgadza, bo konfederacja to zaprzeczenie wszystkiego, o czym mówi konfederacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)