Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +290
Cześć i czołem! Obiecałem podsumowanie #grubyzaklad z mojej strony, ale po tym, jaki esej dowalił @hdeck mam wrażenie, że niczego wartościowego tu już kolejnym wpisem nie wniosę. Mimo wszystko spróbuję opisać swoje doświadczenia i załączam wszystkie moje michy, a w komentarzu comiesięczne zmiany wizualne na zdjęciach.
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
pekas +1585
Niedawno w Bielsku-Białej otworzyła się klubokawiarnia Dobrego Dnia, założona przez dwie panie z #ukraina - wystrój z wiadomego powodu #wojna dość mocno wspiera działania wojenne Ukrainy i prezydenta Zełenskiego. Nie spodobało się to fanom pewnej formacji politycznej, która w kilku pierwszych dniach zbombardowała w Googlach kawiarnie jedynkami niczym ruscy cywilów na Ukrainie, dumnie krzycząc w opinii że pamiętają Wołyń.
O co Was proszę - po pierwsze naprawdę zapraszam do tej kawiarni, bo mają super desery w naprawdę niskich cenach, a po drugie po tej wizycie o wystawienie opinii, żeby naprawić obecną średnią wynoszącą 2.5 - naprawdę zasługują na więcej
Artykuł w lokalnych mediach - https://miasta.tokfm.pl/miasta_tokfm/7,185212,29494926,w-bielsku-bialej-powstala-polsko-ukrainska-klubokawiarnia.html
Komentarz usunięty przez moderatora
@Attacarte: co to za formacja polityczna?
Przecież OP ich polecił żeby spróbować i potem wystawić opinię. Nie prosił o bombardowanie 5* w ciemno
Przeciez sam to zrobiles cymbale
Bo przecież nie prosisz wykopowiczów o spamowanie ocenami bez odwiedzenia przybytku
Ciekawe która to mogła być formacja, pewnie jakieś lewaki komunistyczne!
Lub partia która "podżega" do pokoju, ja stawiam na drugie.
@PassiveXXX: takie osoby nigdy nie będą mieć swojego biznesu, chyba, że handel gaciami na bazarze. Na biznes trzeba mieć trochę bardziej otwartą głowę i nie powielać takich biedaopinii.