Aktywne Wpisy
kantek007 +806
UWAGA TO NIE JEST ZWYKŁY KEBAB
StaryWedrowiec +338
Ehhh... 44 lata na karku i nie jest źle: Niedziela, siódma rano - przeglądam neta, a w tle odpalony Battlefield 2042, na biurku piwko, na balkonie czeka blancik, zero dzieci, zero stałej partnerki, sypiam nawet po 12 godzin i ogólnie nikt mnie nie #!$%@? - żyć, nie umierać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
hej. Zmontowałem krytykę (mam nadzieję dosyć humorystyczną) naszego liberała Napierały
dlaczego przestałem być jego patronem
premiera dziś o 18
https://youtu.be/tbH8s3bAzns
dlaczego wogóle go ogladałem. Zacząłem zaraz jak tylko urósł czyli gdy zacząl beef z bartosiakiem. Jeszcze wtedy tak nie pajacował i nie był taki radykalny, byl Wolski na kanale i inni...
Inba z Wolski dała mi dużo do myślenia ale pomyślałem że dam mu jeszcze szanse. No wkońcu był wiceprezesem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów. Gdybyl obserwował jego twittera co on tam wypisuje pewnie bym się wcześniej ogarnął. Przez pewną bezwładność długo tolerowałem jego wyskoki, ale potym jak mnie napadł w swoim nocnym filmie
https://www.youtube.com/watch?v=OSJfdcshdsk
i zaczał mnie tam obrażać od kompletnego głupca i że trzeba takich ludzi jak ja izolować po tym jak mu dałem parę rad żeby lepiej youtube prowadził to mnie to otrzezwiło do końca. Fajne było jak mówił że jakiś głupiec porównał jego sukces do np Zychowicza czy Bartosiaka bo nigdzie nic takiego nie napisałem ale sobie to dopowiedział i zaraz zaczął standardowo że polacy są najgłupsi w europie jeśli tak myślą xd. Oficialnie przestaję być Napieralczykiem.
Też nie wiem czemu on tak ze swoją inteligencją podskakuje. Przecież jest zwykłym historykiem. Sam mówił że matmy trochę nieogarnia...
Mnie takie zarzuty że jestem głupi bardzo smieszą bo mam prawie magisterkę z infy na bardzo trudnym wydziale w polsce ale on lubi najwyraźniej poniżać ludzi nawet swoich patronów i osoby mu życzliwe. To jak on marnuje od tylu lat potencjał by kanał rozwinąć i cokolwiek osiągnać, a przy okazji pali wszyskie mosty jest poza moim zrozumieniem. Napisał mi że to jest problem ludzi że zwracają uwagę na formę i nie chcą jego godzinnych filmów oglądać w których 45 minut to niezwiązane z tematem pytania...
Może zmontowałbym kolejny jakiś film np "przegląd WULGARNYCH i SKANDALICZNYCH wypowiedzi dr Piotra Napieraly" tytuł czy coś w tym stylu. Dużo już mam ale jakieś starsze byście mi musieli podrzucić
Jeśli się wam spodoba to proszę udostępniajcie ten film
Mimo, że nie lubię Ukraińców, to najbardziej nienawidzę Ruskich. Każdy czołg przekazany jest warty ubitej ruskiej swołoczy. Przed imperializmem - tak jak