Wpis z mikrobloga

#napierala

hej. Zmontowałem krytykę (mam nadzieję dosyć humorystyczną) naszego liberała Napierały
dlaczego przestałem być jego patronem

premiera dziś o 18
https://youtu.be/tbH8s3bAzns

dlaczego wogóle go ogladałem. Zacząłem zaraz jak tylko urósł czyli gdy zacząl beef z bartosiakiem. Jeszcze wtedy tak nie pajacował i nie był taki radykalny, byl Wolski na kanale i inni...
Inba z Wolski dała mi dużo do myślenia ale pomyślałem że dam mu jeszcze szanse. No wkońcu był wiceprezesem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów. Gdybyl obserwował jego twittera co on tam wypisuje pewnie bym się wcześniej ogarnął. Przez pewną bezwładność długo tolerowałem jego wyskoki, ale potym jak mnie napadł w swoim nocnym filmie
https://www.youtube.com/watch?v=OSJfdcshdsk
i zaczał mnie tam obrażać od kompletnego głupca i że trzeba takich ludzi jak ja izolować po tym jak mu dałem parę rad żeby lepiej youtube prowadził to mnie to otrzezwiło do końca. Fajne było jak mówił że jakiś głupiec porównał jego sukces do np Zychowicza czy Bartosiaka bo nigdzie nic takiego nie napisałem ale sobie to dopowiedział i zaraz zaczął standardowo że polacy są najgłupsi w europie jeśli tak myślą xd. Oficialnie przestaję być Napieralczykiem.

Też nie wiem czemu on tak ze swoją inteligencją podskakuje. Przecież jest zwykłym historykiem. Sam mówił że matmy trochę nieogarnia...
Mnie takie zarzuty że jestem głupi bardzo smieszą bo mam prawie magisterkę z infy na bardzo trudnym wydziale w polsce ale on lubi najwyraźniej poniżać ludzi nawet swoich patronów i osoby mu życzliwe. To jak on marnuje od tylu lat potencjał by kanał rozwinąć i cokolwiek osiągnać, a przy okazji pali wszyskie mosty jest poza moim zrozumieniem. Napisał mi że to jest problem ludzi że zwracają uwagę na formę i nie chcą jego godzinnych filmów oglądać w których 45 minut to niezwiązane z tematem pytania...

Może zmontowałbym kolejny jakiś film np "przegląd WULGARNYCH i SKANDALICZNYCH wypowiedzi dr Piotra Napieraly" tytuł czy coś w tym stylu. Dużo już mam ale jakieś starsze byście mi musieli podrzucić

Jeśli się wam spodoba to proszę udostępniajcie ten film
  • 43
@Takumi96: Bardzo szanuję Twoje nagranie, bo tak naprawdę wyłoniłeś się z naszej wykopowej bańki (miałem wcześniej krótką analizę HPBM ale jak pisałem - poważna recenzja wymaga min 2 tygodni pracy, a ja na to nie mam czasu, a przede wszystkim ochoty), jest to odważny i bardzo istotny głos no ale bańki mają to do siebie, że za Panem doktorem będą stać ludzie głównie nastawieni na jakiś trend. Mnie bardzo uderzyła, jak
@Takumi96: Według mnie Ukraina miała swój 1 września 24.02.2022. Technologia była inna, jakość wojska inna. Dlatego wytrzymali, walczyli o wszystko, o swoje rodziny. Ludzie wysadzali mosty na samobójczych misjach, bo wiedzieli, że tak trzeba. Uważam, że Polska przed taką agresją Wehrmachtu w dobie dzisiejszej technologii również by się obroniła.

Mimo, że nie lubię Ukraińców, to najbardziej nienawidzę Ruskich. Każdy czołg przekazany jest warty ubitej ruskiej swołoczy. Przed imperializmem - tak jak