Aktywne Wpisy

ArtBrut +297

PanPeno 0
Rozważam zakup wkrętarki do drobnego majsterkowania i napraw w mieszkaniu. Interesuje mnie raczej sprzęt porządnych marek, a nie jakieś parksajdy, co to będzie trzeba co użycie oddawać do sklepu na wymianę. Udar mile widziany, ale zdaje sobie sprawę, że bez sds'a wiercenie udarowe, to jak rajd MTB na Wigry 3 - niby można, ale poziom męczarni niewspółmierny do wyniku. Jedynym wymogiem, który mam, jest to, żeby skrzynka nie była zbyt duża. Ot
hej. Zmontowałem krytykę (mam nadzieję dosyć humorystyczną) naszego liberała Napierały
dlaczego przestałem być jego patronem
premiera dziś o 18
https://youtu.be/tbH8s3bAzns
dlaczego wogóle go ogladałem. Zacząłem zaraz jak tylko urósł czyli gdy zacząl beef z bartosiakiem. Jeszcze wtedy tak nie pajacował i nie był taki radykalny, byl Wolski na kanale i inni...
Inba z Wolski dała mi dużo do myślenia ale pomyślałem że dam mu jeszcze szanse. No wkońcu był wiceprezesem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów. Gdybyl obserwował jego twittera co on tam wypisuje pewnie bym się wcześniej ogarnął. Przez pewną bezwładność długo tolerowałem jego wyskoki, ale potym jak mnie napadł w swoim nocnym filmie
https://www.youtube.com/watch?v=OSJfdcshdsk
i zaczał mnie tam obrażać od kompletnego głupca i że trzeba takich ludzi jak ja izolować po tym jak mu dałem parę rad żeby lepiej youtube prowadził to mnie to otrzezwiło do końca. Fajne było jak mówił że jakiś głupiec porównał jego sukces do np Zychowicza czy Bartosiaka bo nigdzie nic takiego nie napisałem ale sobie to dopowiedział i zaraz zaczął standardowo że polacy są najgłupsi w europie jeśli tak myślą xd. Oficialnie przestaję być Napieralczykiem.
Też nie wiem czemu on tak ze swoją inteligencją podskakuje. Przecież jest zwykłym historykiem. Sam mówił że matmy trochę nieogarnia...
Mnie takie zarzuty że jestem głupi bardzo smieszą bo mam prawie magisterkę z infy na bardzo trudnym wydziale w polsce ale on lubi najwyraźniej poniżać ludzi nawet swoich patronów i osoby mu życzliwe. To jak on marnuje od tylu lat potencjał by kanał rozwinąć i cokolwiek osiągnać, a przy okazji pali wszyskie mosty jest poza moim zrozumieniem. Napisał mi że to jest problem ludzi że zwracają uwagę na formę i nie chcą jego godzinnych filmów oglądać w których 45 minut to niezwiązane z tematem pytania...
Może zmontowałbym kolejny jakiś film np "przegląd WULGARNYCH i SKANDALICZNYCH wypowiedzi dr Piotra Napieraly" tytuł czy coś w tym stylu. Dużo już mam ale jakieś starsze byście mi musieli podrzucić
Jeśli się wam spodoba to proszę udostępniajcie ten film
Również byłem kiedyś jego patronem podczas okresu jego względnej normalności po wybuchu wojny. Wydawał się w #!$%@? dziwny i nieco agresywny, ale rozmowy na kanale z Wolskim, Juraszem itd. - Powiedzmy, że go uwiarygadniały. Nagrywał codziennie i poruszał różne tematy, co mi w sumie pasowało i
no dokladnie tak samo jak Ty mialem (tylko zaczalem byc patronem po inbie z wolskim bo sam mam autyzm i myslalem ze on tez a jego intencje sa szczere i troche czasu zajelo mi zrozumienie ze on jest zwyklym bucem)
Serio myslalem ze jakis sensowny liberalny kanal jest potrzybny w opozycji do konfederosji ale on pomimo pewnej wiedzy sie do tego nie nadaje. O tych socjotechnikach jest w
Komentarz usunięty przez autora
jak przegladalem film w edycji to byl w slabej jakosci. Mam nadzieje ze bedzie ok gdy bedzie publiczny
Właśnie kminie czy ma sens przesiadać się z z Blue Yeti na Shure SM7B. Kusi mnie powtarzalność, głos już w sumie spokojnie potrafię sobie poprawić w miksie, gorzej z tym że widzę, że mam problem z powtarzalnością
https://www.youtube.com/watch?v=-UefYfmX1nE&list=PLnJFu6D59R6K1zogVN3TSd6cpTatCska_
tylko ze czasem mi sie zwiesza przy dodawaniu obrazkow
@Takumi96: nie, on ma inteligencje emocjonalną na poziomie pięciolatka.
Dzięki za wpis. Jak mówię od strony softu na poziomie beginner, czyli podcastowym ogarniam. Zobaczę jeszcze od formy publikacji, na razie skłaniam się do video. Jednak przy przejściu na streaming, a widzę 2 takie
1) Plik z filmem już zabezpieczony, stare sposoby Indian Navajo spisują się najlepiej w uniwersum napieralizmu. Każdy plik trzeba rozesłać w kopii do 5 mirasków, którzy w wypadku problemów zrobią reupload.
2) Całkiem spox, jako że ostatnie dni siedzę w zajawce z audio, to uwagi wysłałem na DM. Dla mnie jest mega spox, nawet nie wiem czy nie lepiej jak to widziałem. Twój głos nadaje temu autentyczności.
3) Piękny wstęp.
Wbrew pozorom, pierwsi widzą w nim kolejnego patogeopolityka wyklętego. Drugi punkt, to jest taki miszmasz poglądów że Pietras ze swoim brakiem ciągu przyczynowo skutkowego świetnie tam pasuje. No i finał, też się zdziwiłem, chociaż patrząc, że Pietras liberalizm rozumie przez ja mówię, wy słuchacie, to tego typu mindset świetnie pasuje tej grupie. Podważanie czynników racjonalnych, ukryta prawda, itp.
Metoda badania, obserwacja uczestnicząca.
Fruity Loops w sumie też da radę, choć raczej idę w Adobe. W sumie to będę miał pytania o miks/master, ale to chyba po prostu spełnionych kumpli muzyków.
@Cartmax: to emeryci, to nie sa nawet 20/30/40 latki
Mimo, że nie lubię Ukraińców, to najbardziej nienawidzę Ruskich. Każdy czołg przekazany jest warty ubitej ruskiej swołoczy. Przed imperializmem - tak jak