Wpis z mikrobloga

Ktoś jeszcze ma problem z #revanced które odtwarza film poprawnie przez kilkanaście sekund i potem film się zawiesza? Vanced działało wybornie, ale wyłączyli. Sprawdzałem masę różnych wersji, obecnie mam z tematu na XDA + najnowsze microG. Nie jest to wina internetu, bo ma mobilnym jest identyczna sytuacja. Telefon to 1+7 Pro. Link do tematu XDA tutaj

#youtubevanced #vanced #telefony
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Luk1N: nie działa. Pokazuje komunikat zamiast filmu, że należy pobrać najnowszą wersję aplikacji. Wyłączają to jakoś falami, bo pierwsze głosy pojawiły się jakoś na początku lutego.
  • Odpowiedz
  • 4
@mefisjo78: rzeczywiście, to podobno problem spowodowany nałożeniem blokady przez Google. Oznaczają konta, które wcześniej używały Vanced i przez to pojawia się problem z buforowaniem
  • Odpowiedz
@BrudnyPedro: to samo, revanced po 30s-90s odtwarzania filmu nagle go pauzuje i wideo się przetwarza w nieskończoność. Okropnie denerwujące. Jestem teraz zmuszony oglądac youtuba z reklamami, bo jest to już mniej irytujące niż te ciągłe zatrzymania buforowania filmu bez powodu. Nie działa na żadnej wersji revanced, ani na tej z 1 marca z oficjalnej strony, ani na tej z 25 lutego z xda. Ehh. A na wykopie prawie zero słychu
  • Odpowiedz