Wpis z mikrobloga

@stanislaw-robak: podgrzac, rozdrobnic jak najbardziej i wmiętolic w tytoń. Grudki sie dluzej pala i wypadaja z blety niedopalone. Joint to najbardziej #!$%@? sposob palenia hachu. Ale jak masz tyton do palenia, taki o drobniutkich wlokienkach, to mozesz tak zrobic jointa, ze rozkladasz to na blecie jak najbardziej plasko, w srodku sypiesz jakby kreske do konca blety i tak to zawijasz, zeby hach byl jakby w srodku tytoniu. Ale i tak bez
@stanislaw-robak: cisne po maxach teorie spiskowe xD polecam Usziego - gostek bardzo celnie komentuje biezace sprawy. A tak to ja juz nie umiem z fazy nic dobrego wyciagnac, tak ze to jest u mnie w ramach raczej chamskiego #!$%@? sie, postatkowego zresetowanua, i odhaczenia tego indydentu. Dawno juz przestalem fazowac na wesolo i szkoda mi czasu na #!$%@? w lola zbombiony. Przez wódę stracilem doslownie kilka lat zycia a widze, ze
@extraordinary_seaman: #!$%@?, u mnie podobnie. Uzależnienie od czegokolwiek to dziadostwo. Tj napisałeś: "schematy toczka w toczke sie powielaja tylko substancja inna". Boję się najbardziej #!$%@?ć w opio, bo już też czasem dla odmiany zapodaję, aby sobie wytłumaczyć, że przecież nie mam problemu z chlaniem(bo do opio nie chleje). Powodzenia w trzezwym życiu :P