Aktywne Wpisy
Joxek +15
Mam pytanie do osób które długi czas jeździły na manualu i przeskoczyły na automat, warto?
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
jmuhha +78
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
#wordpress #hosting #informatyka
Najtaniej mam:
60.00 zł/rok
Wordpress
50% Mocy Procesora
1 GB
Myślę, że pakiet SO3 NVMe będzie wystarczający.
W każdym pakiecie rejestracja domeny .pl w cenie.
Dodatkowo z kodem WYKOP hosting aż 30% taniej!
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) Do tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20% w pierwszym
Nasza oferta
Co
Powinno wyjść tanio, bo mają jedne z najtańszych odnowień domen.
A z kodem 81E33A obniżysz cenę hostingu jeszcze o 30%
W każdym pakiecie automatycznie instalujące i odnawiane certyfikaty SSL Let's Encrypt dla każdej podpiętej domeny i subdomeny. Dodatkowo przy zamówieniu na rok bezpłatnie zarejestrujesz domenę PL.
nic tańszego i lepszego niż small nie znajdziesz xD
połączenie small.pl + CloudFlare to jedno z lepszych jakie może być
chętnie się dowiem co jest nietak bo ostatnio pakuje jedno konto na jedną stronę i działa to świetnie (na Clouda też nie narzekam)
Host* które podałeś widzę, że oba bazują na iq.pl..... napisałbym coś o IQ
ale zaraz się zlecą że hejtuję xD
Dlatego odnosząc się do Twojego wpisu: "...nic tańszego i lepszego niż small nie znajdziesz..." - Zwyczajnie się nie zgadzam