Aktywne Wpisy
rtpnX +129
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
Przegryw196cm +92
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#wojna #ukraina #tusk
PO to targowica. Każdy kto na nich głosuje jest wrogiem narodu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak najlepiej zaorać folksdojcza? Pokazać mu jego własne wypowiedzi.
@zjadlbym_kebaba: rozumiem, że twoje partyjniackie życie kręci się wokół kampanii wyborczej. Moje nie. Przedstawianie działań PO to obowiązek, bo są zagrozeniem dla Polski, szczególnie w czasie wojny.
@wodiwo: MOCNO TVPIS WJECHAŁO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PiS wygra te wybory i może nawet następne
niech żyje wolna Polska, precz z lewactwem, komuna i Targowicą
Więc Applebaum ma racje, paradoksalnie obcięcie hajsu z gazu mogło pomóc
@wodiwo: Jak uważasz PO za zdrajców to pisz zdrajcy, a nie targowica. Przecież to była organizacja narodowo-katolicka(a przynajmniej tak chciała się pokazywać), która walczyła z 'lewakami' od konstytucji, a połowa wierchuszki to byli hierarchowie kościelni.
To tak jakby konfederacje nazywać lewakami, bo ktoś nie lubi i jednych i drugich. Jedna wspólna rzecz to za mało.
Komentarz usunięty przez moderatora
Bronisz partii tak dzielnie, jak Oskarek, a może to ty?