Aktywne Wpisy
BanderaFella +3
To mój pierwszy post na tym forum. Jestem Ukraińcem mieszkającym we Wrocławiu. Lubię to miasto, ponieważ tu jest wielu Ukraińców, czuję się jak w domu.
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
Kotouak +4
Co byś zrobił(a), jakbyś był(a) gdzieś na wsi i wylądowałby ufo i wyszedł z niego ufiak i szedł w twoją stronę?
Prosto ze studia Russia Today leszek sykulski.
@workwork: głównym celem dzialalnosci wywiadiu czy kontrwywiadu jest zdobywanie informacji, jezeli zalozymy, ze abw dziala no to go po prostu sledza co jakis czas, inwigilują, nie wiem może próbują odwrócić, ale praktycznie nie zdarzaja sie przypadki, zeby takich agentow sie pozbywac, wydalac z panstwa, mamy tzw. wolny kraj, wolnosc slowa, jak ktos chce no