Aktywne Wpisy
Szlachetny_Alchemik +170
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Bosayerba +138
Człowiek sobie spokojnie sra aż tu nagle kibel wybucha. No czegoś takiego to się nie spodziewałem, idę z reklamacją
Po czym mija miesiąc i TUI informuje Cię, że ups, zmieniły się godziny lotów.
Miałeś mieć wylot z Polski o 13, być na miejscu o 16 i max 17-18 w hotelu żeby mieć wieczór na spokojne zaaklimatyzowanie się? Sorry, zmieniamy Ci wylot na godzinę 20, jak dotrzesz do hotelu przed północą to będzie huk.
Powrót miał być też ok godz 15, żeby spokojnie rano jeszcze zjeść śniadanie, pokosztować resztek wakacji i ze spokojem wrócić do domu? Sorry, samolot powrotny przesuwamy na 9 rano, a że hehe musimy Cię zawieźć na lotnisko 2h przed odlotem to 6 rano prosimy grzecznie czekać uszykowanym. Śniadania w hotelu są od 7? Ojoj jak nam przykro.
I tym sposobem nie dość, że człowiekowi zabierają pół dnia wakacji, to jeszcze dziwnym trafem godziny wylotów zawsze zmieniane są z korzystnych na takie do d--y. Trzeci raz lecę z TUI na jakiś europejski kierunek i trzeci raz ta sama historia.
Za takie numery powinny być obniżone ceny wakacji, bo rezerwując i wpłacając zaliczkę oferta była inna. Ale oczywiście w ofercie gwiazdeczki i małe druczki, że hehe g---o nam możesz kliencie zrobić. Ha tfu na takie praktyki.
#patologiazewsi #patologiazmiasta #zalesie #wakacje #tui
@bezczelnydoberman: trzeci raz cię zrobili w balona, ale i tak polecisz z nimi jeszcze czwarty, piąty i szósty raz, nie? xD