Aktywne Wpisy
Smarek37 +4
Van-der-Ledre +95
Tak, to jest ta pora, to sobotni wieczór, czas, w którym my, męczennicy, cierpiętnicy ze świętego tagu jednoczymy się pod symboliczną listą. Jak zwykle, zasady są jasne, jesteś, zapisz się.
#przegryw
#przegryw
@humun: Po angielsku nie na darmo data ważności to best before. Best a nie valid until czy coś w tym stylu. Będąc w Stanach zauważyłem że tam jakoś nikt nie ma problemu z produktami lekko po dacie ważności - są z
@zadrawoku: My wszyscy
@luxkms78: Przecież i u nas data występuje w wariantach "Należy spożyć do" i "najlepiej spożyć przed", nie czaisz że są produkty które można bezpiecznie spożyć po upłynięciu terminu, a są takie których nie można?
@szad7: To a jaka jest różnica znaczeniowa między "należy do" a "best before"?
@rzuf22: Jak i wszędzie. Raz w Stanach byłem na lunchu w 7-8 osób za $10k.
Jedzenie mają bardzo dobre - jeśli odpowiednio zapłacisz.
@rzuf22: Nieprawda, W UK tańsze/przeciętne jedzenie to gówno które strach dotknąć kijem
Przypominam, że UK nie jest w EU.
@seicel: Nie ma to najmniejszego znaczenia - a poza tym było.
@Steven_Hyde: To jest moja sprawa co jem i co chcę z tym zrobić. Płacę i to ja decyduję. Zrozumiano? Podpowiem również że wolę nawet przeterminowaną zywność niż robaki.
@Steven_Hyde: Radziecki komuchu - to co robię z moimi pieniędzmi to moja sprawa - zrozumiano? Oczekuję że w tym kraju w końcu będzie normalnie - czy to tak dużo?