Wpis z mikrobloga

Jak będziecie kiedyś dzwonić na 112 to uważajcie bo operator 136 krzyczał dziś na mnie i dostał o------l i reprymendę żeby dzwonić bezpośrednio na komendę :( a chciałem tylko patrol na moja ulice
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@boleK1315: Mi na szczęście w wszystkich trzech przypadkach (straż, pogotowie, policja) udało się wezwać. Policje wezwałem, bo po osiedlu latał agresywny pies, zajęli się tematem, właściciela ukarali i jest spokój, z karetką to do mnie, bo mam nadciśnienie i dostałem nagłego krwotoku z nosa, mieszkam sam więc nie chciałem stracić przytomności a nie chciało skrzepnąć, leciała jak z kranu, a straż to był pożar łąki niedaleko mnie
( ͡°
  • Odpowiedz
@userrrr raz wpadłem do kumpla po coś i w tym czasie przyjechał jego brat naćpany i n------y. kumpel mnie na chwilę zostawił i poszedł do chałupy. nagle usyszalem jak mnie jego matka wola. poleciałem do chałupy a tam ten brat dusił kumpla, z-----ł matce i dożył do użycia kosy. u------m kiepa, ale tylko na chwilę pomoglo. dostał jakiejś furii i chciał nas z-----c xd obił mi auto i takie tam. w
  • Odpowiedz
@retropedro666: No ja nie wiem u mnie w Rybniku jak dzwoniłem na policje, bo latał agresywny pies sąsiada, to zaregowali do kilku minut byli u mnie potwierdzić zgłoszenie i po szczegóły, powiedziałem im że lata po wsi agresywny pies i strach z domu wyjść, bo zaraz do nogi leci i chce ugryźć, a ten sąsiad taki pół menel w sensie lubi sobie wypić wiec jestem pewny, ze c--j go nie
  • Odpowiedz
@retropedro666: Pogotowie i straż tak samo. Jak miałem ten krwotok to przyjechali, zatamowali mi to wacikiem z adrenaliną by obkurczyło naczynia krwionośne, spisali notatkr i pojechali, raz przez ten krwotok dostałem sie do szpitala, gdzie mnie przebadano i wyszło ze mam nadciśnienie
( ͡° ʖ̯ ͡°) wiec to chyba wszystko zależy od miasta, u mnie wszystko działa
  • Odpowiedz