Aktywne Wpisy
Tyrande +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bylem dzis u znajomych, laski wynajmuja razem mieszkanie i po prostu kazda ma swoj pokoj. Jakie bylo moje zdziwienie gdy sie okazalo ze nie uzywają.... lodówki. Miały odłączoną od prądu, argumentując że i tak nie potrafią gotować. Jedna leci na słoikach i paczkach od mamy i babci. Druga je na mieście lub w pracy (kantyna). Obydwie 32yo+. Mózg r-------y
To było naprawdę zabawne, widząc całe oburzenie Rosjan na stronach internetowych z powodu wizyty Bidena w Kijowie. Sporo Rosjan nawoływało, żeby natychmiast uderzyć w Kijów rakietami, podczas gdy Biden wciąż tam był, aby zabić jednocześnie jego i Zełenskiego. Wielu wzywało nawet do uderzenia w Kijów b---ą atomową. Czy oni naprawdę są tak głupi, że nie rozumieją implikacji celowego zabicia prezydenta USA, i to z użyciem broni nuklearnej? Oglądanie ich wściekłości jest zabawne, ale ich głupota mnie po prostu zabija.
@szuleer: byłem w rosji - i tak, da da, oni naprawdę w to wierzą
@Kantarek: mafiozi, oligarchowie, korupcja, "samobójstwa". pis kopiuje 1:1 model sowiecki.
poczytaj sobie o pewnym polityku co ruchał ukrainkę (podobnież nieletnią) w rzeszowie i jak skończył ochroniarz z tego burdelu