Wpis z mikrobloga

Jestem w Kambodży w Angkor Wat - ogromny kompleks świątyń, starożytne miasto. Bilet wstępu na 3 dni 64$ (~275zł) nie mała suma ale warto. Kambodżanie mają wstęp za darmo. A w Polsce do naszych dziedzictw kulturowych, muzeów kto ma za darmo? No oczywiście nie Polacy, tylko Ukraińcy :) Od początku jesteśmy zawsze ruchani :(
#gozkiezale #kambodza #polska #ukraina #podroze #podroz #zalesie
  • 13
  • Odpowiedz
@Trainer:
Co Ty #!$%@?.
Przecież prawie każde muzeum w Polsce ma jeden dzień darmowy w tygodniu
I podaj mi proszę info, że wszyscy Ukraińcy w Polsce mają darmowe muzea
  • Odpowiedz
@wot7557: i uważasz, że to jest w porządku, żeby „obcy ludzie bliscy kulturowo” mieli za darmo, a ty musiał płacić? XDD
  • Odpowiedz
uważasz, że to jest w porządku, żeby „obcy ludzie bliscy kulturowo” mieli za darmo, a ty musiał płacić? XDD

@sked: Tak. Jeżeli mają się asymilować to trzeba im to ułatwiać a zwrot przyjdzie w formie tego że będą tu chcieli żyć i pracować a przy okazji jak poczują szacunek do naszego kraju to nie będą robić burd. Z drugiej strony jak tobie szkoda 50zł na muzeum narodowe to powinno być ci
  • Odpowiedz
@wot7557: a gdzie ja napisałem, że mi szkoda? Zadałem proste pytanie na które mogłeś odpowiedzieć tak lub nie, a ty tu dociekasz i dorabiasz jakąś swoją ideologie i domysły jakoby mi było szkoda 50 zł na muzeum czy inną aktywność. Trochę się ośmieszasz tutaj XDD
  • Odpowiedz
Zadałem proste pytanie na które mogłeś odpowiedzieć tak lub nie

@sked: Pierwsze co zrobiłem, to odpowiedziałem tak/nie i ponad to podałem swoje uzasadnienie. Mogłem sobie odpuścić ad personam. Z drugiej strony twoje "XDD" na końcu nakreśliło twoje podejście bo sugerowało, że jest to pytanie retoryczne więc zostałeś zaszufladkowany do osób które można obrażać.
  • Odpowiedz
@wot7557: no mogłeś, ale już za późno dowalasz jakieś nic nie wnoszące dyrdymały () ośmieszać się to ty tutaj umiesz, gratuluję!
  • Odpowiedz