Aktywne Wpisy
quantum_joe +254
Lekarz ze skalpelem bojowym dokonuje kilka błyskawicznych operacji na niemieckich pacjentach w Mannheim.
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
Dominik76 +33
#gozkiezale #kambodza #polska #ukraina #podroze #podroz #zalesie
Co Ty #!$%@?.
Przecież prawie każde muzeum w Polsce ma jeden dzień darmowy w tygodniu
I podaj mi proszę info, że wszyscy Ukraińcy w Polsce mają darmowe muzea
@Trainer: "Wtorek – wstęp do Muzeum na ekspozycje stałe jest bezpłatny"
@sked: Tak. Jeżeli mają się asymilować to trzeba im to ułatwiać a zwrot przyjdzie w formie tego że będą tu chcieli żyć i pracować a przy okazji jak poczują szacunek do naszego kraju to nie będą robić burd. Z drugiej strony jak tobie szkoda 50zł na muzeum narodowe to powinno być ci
@sked: Pierwsze co zrobiłem, to odpowiedziałem tak/nie i ponad to podałem swoje uzasadnienie. Mogłem sobie odpuścić ad personam. Z drugiej strony twoje "XDD" na końcu nakreśliło twoje podejście bo sugerowało, że jest to pytanie retoryczne więc zostałeś zaszufladkowany do osób które można obrażać.