Aktywne Wpisy
DFWAFDS +32
#przegryw smutno mi że nie umiem z ludźmi rozmawiać. Nie potrafię żadnego tematu zacząć a jak już jakiś jest to nie potrafię go pociągnąć. Nawet jak ktoś mnie w miarę lubi to później stwierdza że nie chce z nim rozmawiać bo nie umiem ciągnąć tematów ehh. Są jakieś leki na to?
zafrasowany +95
W Rosji stabilnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) #rosjawstajezkolan #rosja #bekazpodludzi #alkoholizm #wypadek #wojna #ukraina
Ale sam chodziłem do szkoły, spotykałem różne dziewczyny, również przegrywy dziewczyny, którym w klasie dokuczano bo nie miały mocnego charakteru lub po prostu były inne od reszty klasy.
Choćby chmury srały nie uwierzę, że przez okres prawie 10 lat (bez studiów) nie spotkaliście dziewczyny która była zainteresowana waszym charakterem, ale ją odrzuciliście bo się wam nie podobała, była inna od reszty, albo bałeś się być oceniany, że zadajesz się z jakąś "dziwaczką" #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
@wakxam: to nie wierz xDD
jak ja nawet nie wiem czy kiedykolwiek z jakąś kobietą gadałem dłużej niż 5 minut
Coś jakby kobieta wybiera sobie faceta, a on nie mógł wybrać.