Wpis z mikrobloga

Pierwsza sprawa to się nie trzyma kupy

@jamajskikanion: Za późno. Wykopki się napaliły.
NWO robiło tyle filmów o ufo, że teraz odpalenie fikcyjnego przybycia obcych to będzie pestka xD
  • Odpowiedz
@rtp_diov: @rtp_diov: To u nas nawet łopaty do elektrowni wiatrowych pieczętują termicznie folią, a w USA tak coś powszechnego i małowartościowego jak pojazd obcych nawet plandeką nie przykryją. Co kraj, to obyczaj. ()
  • Odpowiedz
Podobno rekwizytów na plan filmowy się tak nie eskortuje i rzadko przewozi w całości o ile wgle bo zwykle robia w CGI.

@rtp_diov: podobno, podobno, podobno. Powinienes podobno zmienić login na podobno xD

Wcale się dużych gabarytów nie eskortuje, w szczególności gdy np. dany stan wymaga odpłatnej eskorty policji XD Podobno wcale.
  • Odpowiedz
no ale co nie masz argumentów i obrażasz. Ja zadaje naukowe pytania

Naukowe pytania:

Kręcą teraz jakiś film o ufo?

Spadło ostatnio ufo w USA?
  • Odpowiedz
jako inżynier siedzący w temacie zdementuję "części dachu silosu" i "elementy konstrukcyjne mostu".

Części silosów przewozi się w drobniejszych elementach i skręca na miejscu a co do części konstrukcyjnych to cokolwiek by to nie było- w polsce przynajmniej są projektowane tak żeby przewozić je w nieco "normalniejszy sposób", do tego jak już się coś takiego przewozi to zawsze w "pionie" a nie jakby spadły podkłady no i raczej nie widziałem jeszcze elementów konstrukcyjnych na jakimkolwiek obiekcie o takim kształcie.

Na moje to jakieś CGI wrzucone przez kilku trolli xd

@Nikita_Mazepin
  • Odpowiedz
Przy przewożeniu czegoś takiego to nie takie środki ostrożności by były. Zagrożenie biologiczne już samo. To by było hermetycznie opakowane, kilkoma warstwami.
No i logika, masz technologię pozwalającą na loty międzygwiezdne i dajesz się strącić rakietą, która jest technologicznie ponad 100 lat starsza. Ponad 100, bo nie wiadomo za ile lat osiągniemy technologię, żeby polecieć w kierunku gwiazd w sensownym czasie. To może być równie dobrze i kilka tysięcy lat różnicy technologicznej.
  • Odpowiedz