-Korwin chce gwałcić dzieci od 8 roku życia (wtedy występuje również wiek miesiączki) konserwy nie widzą problemu. -Lewica chce żeby dzieci były szczęśliwe we własnym ciele Konfiarze: WON OD NASZYCH DZIECI LEWAKI!!!
@Hajden1337 O to mi chodziło. Czy można powiedzieć, że wzrost mężczyzn w Polsce to 2 metry? Mimo, że znajdą się tacy, to nie bardzo. Tak samo mówienie o tym, że dziewczynki miesiączkują w wieku 8 lat jest głupie. Owszem, zdarzają się takie przypadki, ale nawet w źródle które podałaś jest to poza normą. Rozumiem, że trzeba było dodać dramatyzmu słowom dziadzia, ale bez przesady. On tak się wydurnia, że nie potrzeba tego
@kiszczak: Masz racje, promowanie nawet seksu z 11 latkom jest idiotyczne, zboczone i obrzydliwe. No a to robi polityk który jeszcze nie tak dawno był głową piątej najważniejsze partii (koalicji) w Polsce :)
@Hajden1337 Jakim krypto? On się z tym nie kryje ( ͡º͜ʖ͡º) W praktyce nic nie zmienia 8, 10 czy 11 lat, ale jeśli naciągasz semantykę, by brzmiało dramatycznie, dajesz tylko argument wyborcom Korwina, by przekonywali, że "nie rozumiesz co mówi JKM".
No nie zachowałam co prawda pierwszej podpaski z wieku 9 lat, ale potwierdzam że to się zdarza i jestem na to żywym dowodem. Brak kłopotów hormonalnych, brak problemów z zajściem w ciążę w dorosłym życiu. Po prostu to się zdarza i jest wczesną normą - tak samo jak niektórzy chłopcy wyrastają w wieku 12 lat do 180 cm, a inni do końca życia mają
@4517974: W jaki sposób rodzić niszczy życie, pomagając dziecku być szczęśliwe? xd Macie ból dupy o nic w imię swoich własnych chorych przekonań ( ͡°͜ʖ͡°)
bo to kłamstwo. Niszczysz dzieciakowi zdrowie i życie w imię własnych chorych przekonań.
@4517974: Kiedy Korwin mówi, że o dorosłości decyduje natura a nie Sejm, to "jest pedofilem i chce gwałcić dzieci", kiedy lewica chce faszerować twoje dzieci hormonami i nakłaniać do operacji plastycznych, to "pomaga dziecku być szczęśliwym", czego nie rozumiesz, faszysto?
@ibilon: Ale jakie twoje dzieci? Jak kogoś dziecko zachoruje na raka to też lewactwo nakłania do faszerowania lekami i chemioterapii? xd Dysforia płciowa to zaburzenia jak każde inne i leczy się je za pomocą leków hormonalnych.
-Lewica chce żeby dzieci były szczęśliwe we własnym ciele
Konfiarze: WON OD NASZYCH DZIECI LEWAKI!!!
#bekazprawakow #4konserwy #neuropa #bekazkonfederacji #polityka
Masz na to jakieś wiarygodne dane?
Dlaczego wam nawet najprostsze dane trzeba podsuwać pod nos?
Na Wikipedii jest to samo
Tak samo mówienie o tym, że dziewczynki miesiączkują w wieku 8 lat jest głupie. Owszem, zdarzają się takie przypadki, ale nawet w źródle które podałaś jest to poza normą.
Rozumiem, że trzeba było dodać dramatyzmu słowom dziadzia, ale bez przesady. On tak się wydurnia, że nie potrzeba tego
korwin jest kryptopedofilem ;)
W praktyce nic nie zmienia 8, 10 czy 11 lat, ale jeśli naciągasz semantykę, by brzmiało dramatycznie, dajesz tylko argument wyborcom Korwina, by przekonywali, że "nie rozumiesz co mówi JKM".
No nie zachowałam co prawda pierwszej podpaski z wieku 9 lat, ale potwierdzam że to się zdarza i jestem na to żywym dowodem.
Brak kłopotów hormonalnych, brak problemów z zajściem w ciążę w dorosłym życiu. Po prostu to się zdarza i jest wczesną normą - tak samo jak niektórzy chłopcy wyrastają w wieku 12 lat do 180 cm, a inni do końca życia mają
Dziękuję za tę garść oczywistości, mimo, że nikt nie pytał ( ͡º ͜ʖ͡º)
Macie ból dupy o nic w imię swoich własnych chorych przekonań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@4517974: Kiedy Korwin mówi, że o dorosłości decyduje natura a nie Sejm, to "jest pedofilem i chce gwałcić dzieci", kiedy lewica chce faszerować twoje dzieci hormonami i nakłaniać do operacji plastycznych, to "pomaga dziecku być szczęśliwym", czego nie rozumiesz, faszysto?
Dysforia płciowa to zaburzenia jak każde inne i leczy się je za pomocą leków hormonalnych.