Aktywne Wpisy

szczypawka +8
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +198
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+

#amazon #praca #magazyn #ukraina #rosja #komunizm #socjalizm
Praca w polskim Amazonie ma wszystkie wady pracy w polskich oddziałach globalnych korporacji. Czyli firma i jej polityka to jedno, a księstwo wasalne p0laka-robaka, lokalnego dyrektora, to drugie. Czasami się zdarza jakiś grubszy audyt zza granicy i wtedy są szybkie zmiany w
Jeśli ktoś z L6 i wyżej znajdzie ten wpis, to pewnie będzie mógł powiedzieć znacznie więcej o organizacyjnym #!$%@? w firmie. Czasami się zastanawiam, jakim cudem Amazon jeszcze istnieje. Szczególnie w Europie. Chyba że taki #!$%@? to jest jakaś polska cecha. Ale szczerze w to wątpię, bo większość tych #!$%@? narzędzi jest uniwersalna w całej