Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja to się w ogóle dziwię, że baba tyle z nim wytrzymała

@fanmarcinamillera: wytrzymała tyle ile musiała, żeby móc odejść.

Jak Mini Majka cwaniaka nie lubię, tak obawiam się żeby nie zrobił czegoś głupiego, bo mam wrażenie że teraz ma dość ciężko, a nieraz było widać że psycha siada
  • Odpowiedz
@Lapidarny: no dlatego lepiej sie powstrzymac o pisaniu tych oczywistosci o Majku bo kazdy widzial jak wygladal np. nie dbajac o zeby czy swoj rozwoj. A na inne rzeczy nie mial wplywu i tak sie urodzil. Psychiczny dojazd to sie nalezy prostytutce, ktora wypinala mu z obrzydzeniem dupe by dostac zasiegi i wygodnie zgarniac duza kase. Wykorzystala niepelnosprawnego i jego uczucia.
Czy jest wieksza suka w internecie? Nie sadze. Pobila
  • Odpowiedz
@Buli98: @corryand @Lapidarny Nie bierzecie pod uwagę, że to mógł być układ w dwie strony. Wiedział, że ekipa pada a to by utrzymało go trochę przy życiu, nawet te filmy z prezentami czy Q&A celowo mogły być „kontrowersyjne”, byle mówiło się o jednym i drugim. Umówiony czas minął i każdy poszedł w swoją stronę
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: bo tak nie bylo. Majk byl zakochany, jaral sie nia i płaszczyl przed nią, dawał się ponizac, wysmiewac, odpychać, krytykować. Zaden normalny, niezdesperowany czlowiek nie wytrzymalby z takim babskiem.
Jestem ciekawy kto ją zechce bo ogladalem już pare osob ze swiata influ jak np. Franio co wypowiadaly sie o niej z obrzydzeniem i ze by jej nie tkneli xd
Cala reszta na bank mysli podobnie ale zatrzymuje to dla
  • Odpowiedz