Wpis z mikrobloga

Mówcie co chcecie, ale ja się wcale się nie dziwię że kobietom w tych czasach tak o--------a jak mają wszędzie tyle atencji ze strony spermiarzy. Wyobraźcie sobie że dzień w dzień wypisuje i spermi do was setki lasek, każdemu by o------o od takich pokładow atencji. Ja wcale nie winie kobiet za sytuację na rynku matrymonialny, winni są mężczyźni, a właściwie to ciężko ich nazwać mężczyznami, to cuckoldy i spermiarze bez godności. Najlepsze jest to że kobiety nimi wszystkimi pogardzają najbardziej. #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #p0lka #takaprawda
S.....n - Mówcie co chcecie, ale ja się wcale się nie dziwię że kobietom w tych czasa...

źródło: 6f5bb99da04abe1309b8035b965429e8

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sadomason: @szumi_ameba Obecni każdy to robi wszędzie gdzie się da.. gdzie tylko nie spojrzysz w komentarzach pod zdjęciem odrobinę urodziwszej kobiety lub jakimś lajwem które prowadzą jakieś przeciętne "karynki" w makijażu. To jest już plaga nie do wytępienia. A p0lki na to reagują z litością i pogardą w stosunku do nich, bo spermiarz stawia się wtedy niżej od nich i jego resztka mózgu nie dostrzega tej szkodliwości, dlatego różowe
  • Odpowiedz
@johnny_tsunami: Tzn. każdy jest simpem jak ma się 6-12 lat xD Ale z tego się wyrasta, jak ma się instynkt samozachowawczy i zauważa, że to nie przynosi żadnych efektów. Niestety zdecydowana większość mężczyzn tego nie rozumie
  • Odpowiedz
@Sadomason: i co z tego? xd kobiety gardzą spermiarzami... właśnie dobrze, bo masz mniejszą konkurencję, wystarczy mieć normalne podejście do kobiety i już się wyróżniasz na plus
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie że dzień w dzień wypisuje i spermi do was setki lasek, każdemu by o------o od takich pokładow atencji

@Sadomason: bardziej obrazowe dla wykopków było by porównanie w stylu - wyobraźcie sobie że wymiatasz w strzelankach np jakiś CS i codziennie słyszysz teksty "dobry jesteś w te strzelanki/ładna jesteś", "zagrasz zemną na tej mapie/umówisz się zemną", "mogę dołączyć do drużyny, nie będę przeszkadzał/mogę to zrobić dla ciebie" i tak
  • Odpowiedz
@Sadomason: ale bzdury, przeciętna lub brzydka dziewczyna otrzymuje 0 atencji. To o czym piszesz, dotyczy tylko najbardziej atrakcyjnych z wyglądu lub z innego względu kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz