Aktywne Wpisy
niegwynebleid +457
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +84
#pytanie #pieniadze
@fekal_: Ja w tym wieku żadnych w sumie nie miałem.
@fekal_: nawet nowego auta klasy średniej za to nie kupisz więc sam sobie odpowiedz czy to dużo
@Defined:
nooo a ci niemcy to głupole że nowe kupujo
nic dziwnego, że zostałeś wykopkiem
mało
ja 1,5 miliona. a może ciut więcej. dobry rok 1991 ( ͡º ͜ʖ͡º)
@JSkrzetuski: otóż nie. Po denominacji ale przed inflacją. Podobne słowa, może się mylić.
@fekal_: Dużo, ale generalnie to zależy.
Zresztą kupno auta za kwotę kilkuletnich oszczędności to idiotyzm. Potem jakaś sarna i kasacja.