Takie g---o media głównego ścieku wciskają kobietom do głów. A w komentarzach p0lki: "Związki poliamoryczne to żadna nowość, ale czy Polska jest na to gotowa ????♀️"
@mascarponie: nie, nie zabrałaś męża i chłopaka na kolację. To mąż kukold wziął ciebie i twojego kochanka na kolację i zapłacił za was ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy. Bezczelność niektórych osób przekracza najśmielsze pojęcie xd
@mascarponie: Ee tam. Ja z dobrym ziomkiem mógłbym mieć jedną dupe. Razem byśmy ja pieprzyli, grali w fife. Jeden nie ma ochoty iść z nią na miasto to idzie drugi. Idziesz z kumplami na miasto to z nią zostaje w domu drugi. Mega dużo plusów
@mascarponie: w zeszłej edycji mam talent amerykańskiego jakiś zjeb uczestnik sie pochwalił że ma żonę i mają jeszcze dodatkowo razem dziewczynę, a publicznośc i jurorzy - ojeeej jak słodko p----------o xD
@BornToDie69: na papierze wygląda spoko, ale cóż za dziwny zbieg okoliczności, że taki model nie upowszechnił się w żanym poważnym miejscu na świecie ( ͡º͜ʖ͡º)
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#blackpill
@Norskee: lepiej mieć dwóch chadów 8/10 w łożku niż jednego wróbla 9/10 na dachu czy jakoś tak xD
p----------o xD