@Michail_Bialkow: czy programista15k zalicza się do ludzi o wyższym statusie tak by Julka raczyła spojrzeć na chłopa?
@aczutuse: szanuj się typie, typowa księżniczka co to szuka księcia na białym rumaku. Będziesz miał delikatnie krzywy palec u lewej stopy i już jej będzie to przeszkadzać.
@aczutuse: ryj jest potrzebny na Tinder, ale tam jest w zasadzie niemal sam ściek. Pójdź na jakieś szybkie randki czy inne spotkania gdzie ryj nie jest jednym co możesz pokazać
@aczutuse: jak będziesz tak do tego podchodził to tego nigdy nie dowiesz. Na szybkiej randce czy innych spotkaniach masz szansę prowadzić rozmowę, pokazać że jesteś ciekawym człowiekiem być może z poczuciem humoru. Masz zakola trudno nic nie zrobisz, ja jestem łysy i noszę z dumą moją łysinę, na gładko ogoloną maszynką. U kobiet poza wzrokiem działają też inne mechanizmy, odpowiednio prowadzona rozmowa naprawdę potrafi dużo zdziałać
Niweluje to większość tego typu problemów gdzie kobieta podchodzi do faceta jak zasobu a nie jak do osoby
@AdamKarolczak02137: Jeżeli jesteś atrakcyjny, to twoim zasobem jest po prostu owa atrakcyjność, z tym, że ty ją naturalnie z wiekiem stracisz, a ktoś bogaty hajsu będzie miał tylko coraz więcej.
źródło: DPwrf9UXWp3muBFOzQN374fMJtamEQ3lP1R2NEvd8sM
Pobierz@Pandillero: klasyczny przypadek błędu przeżywalności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aczutuse: szanuj się typie, typowa księżniczka co to szuka księcia na białym rumaku. Będziesz miał delikatnie krzywy palec u lewej stopy i już jej będzie to przeszkadzać.
@aczutuse: Ty nie masz mieć ładnego ryja, ty masz kurna kontrolować sytuację. Być facetem
@aczutuse: ryj jest potrzebny na Tinder, ale tam jest w zasadzie niemal sam ściek. Pójdź na jakieś szybkie randki czy inne spotkania gdzie ryj nie jest jednym co możesz pokazać
Masz zakola trudno nic nie zrobisz, ja jestem łysy i noszę z dumą moją łysinę, na gładko ogoloną maszynką. U kobiet poza wzrokiem działają też inne mechanizmy, odpowiednio prowadzona rozmowa naprawdę potrafi dużo zdziałać
@solo_living_yolo: pełna zgoda, ale wychodząc z założenia że mu się nie uda to raczej się nie dowie. Trzeba przejść próbować.
@AdamKarolczak02137: Jeżeli jesteś atrakcyjny, to twoim zasobem jest po prostu owa atrakcyjność, z tym, że ty ją naturalnie z wiekiem stracisz, a ktoś bogaty hajsu będzie miał tylko coraz więcej.