Aktywne Wpisy
Ziobrysta +124
Wrrronika +321
Baba ma od niedawna choupa i się cieszy
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
#ukraina #rosja #propaganda #polityka #wojna
@vismaiorr: i dokładnie to właśnie na tym portalu robisz. Dyskusja z tobą będzie tak samo racjonalna jak przekonywanie jakiegoś Wani zza Kaukazia do naszych, europejskich racji. Dowodów żadnych przedstawiać nie muszę, bo przeciętny Polak wie kto jest agresorem, kto od setek lat posługuje się mocarstwową polityką i zdaje sobie sprawę
https://klubjagiellonski.pl/2022/10/26/czy-to-dzieki-polskim-czolgom-ukraina-zwyciezyla-pod-charkowem/
https://www.youtube.com/watch?v=Mj90Ng_HW8I&t=1s
polecam komentarze od rzekomych wojskowych..
dalej nie podałeś żadnych dowodów tylko bredzisz
Już mniejsza o dość kontrowersyjną kwestię przekazywania uzbrojenia na Ukrainę, bo argumenty padajace po obu stronach są racjonalne.
Ale to co ty wyprawiasz na tym portalu, to jest zwykła ruska propaganda. Jesteś pożytecznym idiotą kremla, doskonale wpisującym się w ich politykę dzielenia zachodniego społeczeństwa.
@vismaiorr: i to pisze osoba, której "twórczość" sprowadza się w głównej mierze do wrzucania gąbek, chałw, kopulujących słoni. Czysta hipokryzja.
Naprawdę oczekujesz, żebym chciał się silić na jakąkolwiek merytoryczną dyskusję z tobą?
Już o fakcie, że o agenturze Sykulskiego z moich ust nie padło nawet słowo, nie chce mi się wspominać.
@vismaiorr: ty masz więcej niż naście lat? Serio pytam. Czytam ten tekst i widzę przed oczami takiego średnio ogarniętego liecalistę.