Wpis z mikrobloga

@Jajuha: a już nie pamiętam, dużo nie grałem w singla, skupiłem się na multi...właśnie ściągam z origin ME3 na nowego kompa....oj będzie się dymiło wieczorem :)

@leonella: @Jajuha: a może jakieś wypokowy team?
  • Odpowiedz
@leonella: No ja jak weszłam na multi to na 300h, więc uzależnia :P Dawno nie włączałam ME, bo teraz gram w BFa, ale zawsze mogę dołączyć do wykopowego teamu odświeżyć pamięć ;)
  • Odpowiedz
@Lymha: to multi w ME 3 jest ciekawe? ja grałem zaraz na początku jak wyszło ME 3 i w multi grałem tylko tyle ile trzeba było do odblokowania wszystkich "zasobów" w singlu. Wtedy był właściwie tylko tryb hordy przeciw botom. Coś się zmieniło?
  • Odpowiedz
@flager: Tryb się nie zmienił, trzeba pokonać drużyną 11 fal i wykonać 3 zadania. Mi się podobało, w darmowym DLC dodali kilka map, nowe postacie do każdej klasy, nową grupę przeciwników (Zbieraczy). Jak już się odblokuje większość broni i postaci, to jest fun.
  • Odpowiedz
@Lymha: Bardziej mnie wkurzało, że EA przestało robić wyzwania weekendowe (czy jakoś tak). Kiedyś jak grałem to było coś takiego, a później przez jakiś czas olali graczy i przestali organizować, a można tam było fajne rzeczy zdobyć. Nie wiem jak jest teraz...
  • Odpowiedz
@Lymha: no właśnie ja przestałem grać w multi, bo wkurzyło mnie to, że olali graczy i skończyły się wyzwania weekendowe a to tak zawsze było fajnie w piątek po robocie odpalić Mass Effecta i brać się za challenge ;)
  • Odpowiedz
@Lymha: @Jajuha: @flager: @leonella: zacząłem grać w multi...fajnie sobie powspominać, ale niestety sprawdziły się moje obawy i EA olało graczy i nie ma już wyzwań weekendowych...bądź co bądź można wykop team zrobić. Ja pozostaję w gotowości ;)
  • Odpowiedz