Aktywne Wpisy

wjkp +1060

drobne_na_taryfe +196
trzeba się zwijać z reddita, ubyło mi dziś 300 karmy za komentarz, że jeśli właściciele nie chcą żeby ich koty wpadały pod samochody i były krzywdzone przez zwyroli to może nie powinni ich wypuszczać samopas w środku miasta (wyzywanie od nazioli i victim blamerów gratis)
źródło: temp_file7116262061536374932
Pobierz

Ma ktoś jakieś propozycje czy wyzwać lawetę albo brać go na linke do mechanika?
#auto #motoryzacja #mechanikasamochodowa #renault #samochody
sprawdz jaki masz kolor oczka w akumulatorze, jesli czarne to aku mogło paść na dobre.
czy na kablach podpiętych do 2 samochodu odpalił?
@swiatus85
Jakby padł akumulator to by nie kręcił.
Nie wszystkie akumulatory mają oczka, poza tym to działa tylko w jednej celi i nie ma się co tak naprawdę tym sugerować
Miałem coś podobnego w astrze, aku zdrowy, kręci ale nie odpala. Kiedyś pod sklepem w-------y uderzyłem w kierownice kilka razy i później odpaliła, wymiana stacyjki chyba pomogła.
https://www.youtube.com/watch?v=DAcS_RkPqrw
Wykręcić świecę. Jeden kręci drugi przykłada świecę do silnika i sprawdza czy iskra idzie. Tylko tam duży prąd i trzeba uważać żeby nie jebneło bo ten w gniazdku to mały pikuś.
Stary to elektromechanik ale z nim nawet nie bede gadala bo zaraz z----e mnie ze sama popsulam, moja wina i nie szanuje auta.
Pierwsza awaria od prawie 6 lat jak mam
Iskra jest ?
@8_8_8: ona powinna się tylko zapalić na teście kontrolek podczas zapłonu jeśli to jest ten model o którym myślę, jakbyś miała awarię immobilisera to ta kontrolka w ogóle by się nie zapaliła