Wpis z mikrobloga

@Simfecstio: Znajomy robił tak beef jerky i wychodziło zajebiście. Tylko, że jedynie suszył i gotowe do szamania. Wychodzi dużo korzystniej cenowo
  • Odpowiedz
  • 0
@kynx: tak też myślałem że tylko wołowe się suszy. Ale w necie nawet przeczytałem że dla wielu wieprzowina lepsza bo delikatniejsza niż ligawa. Ligawa twarda. A schab wołowy jest bardzooo drogi
  • Odpowiedz
  • 1
@przemd11: na tygodniowy wyjazd w Bieszczady . Mięso kupiłem. Pokroiłem. Przyprawiłem.... I #!$%@? suszarka wysłana będzie z tygodniowym opóźnieniem xd musiałem dać do zamrażalnika. Ale mam zamiar jak tylko mięso zrobię zrobić sos po bolońsku. Jestem ciekaw jak to będzie smakowało po nawodnieniu xd suszenie w piwnicy więc prąd jakby za darmo xd
  • Odpowiedz