Wpis z mikrobloga

a ja powiem tak :) dobrze dioz zrobił i je.bać hejterów, którzy mają ból dupska o to ile na tym zarabiają. codziennie wrzucają relacje z jakich skrajnych patologii wyciągają zwierzęta, które są w tragicznym stanie, a następnie je leczą. historii o klatkach mieszczących 50 psów nawet nie skomentuję, bo szkoda się na was produkować. akcja pewnie zrobiona pod zasięgi, ale osobiście mam to w dupie, bo im więcej ludzi się dowie się o ich działalności, tym więcej będą mieć więcej zgłoszeń by odbierać zwierzęta takim fasom :) część wykopków na tym tagu dorównuje inteligencją magicalowi i jego widowni, więc utwierdza mnie to tylko w przekonaniu, że lepiej jest pomagać zwierzętom niż ludziom. piszcie co chcecie, bo i tak nie wdam się w dyskusję z szambem. essa (σ ͜ʖσ)
#danielmagical
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anaIny_intruder
Tak jak ukradli konia facetowi który go uratował przed ubojem i miał go dosłownie kilka dni? no zajebisty ten dioz. Maskara...Facet wygrał w PROKURATURZe konia odzyskał i prokuratura wszczął śledztwo przeciwko dioz. no zajebisty ten dioz nie ma co.
  • Odpowiedz