https://www.youtube.com/shorts/rR13EZPL0VE Apteka wstawił fimlik jak Amadeusz został pogoniony. Mówcie co chcecie ale Apteka to dobry zadymiarz i świr. Jedzie z Wilanowem po całości i dałby dobre dymy. Z kim go widzicie w walce? #famemma
@michkoPLX: to ze amadeusz jest farmazonem plus ugrzecznionym bananowcem to wie każdy niemalże każdy :p tylko czemu z tego powodu mamy promować jakiegoś aptekę smutnego
Nadal nie zmienia to faktu, ze amadi jest ciężkim łbem, tchórzem i pozerem. Każdy to wie, ale jest aktualnie top małpą w cyrku. Tak to widzimy (widzę przynamniej ja)
Jaka można mieć tutaj motywację do pracy skoro jakiś cięć będzie zarabiał tyle co ja na magazynie. Automatycznie moje chcecie do pracy są zerowe więc daje z siebie minimum. Nie warto się starać bo można dorobić się tylko garba. #pracbaza #inflacja
#famemma
Nadal nie zmienia to faktu, ze amadi jest ciężkim łbem, tchórzem i pozerem. Każdy to wie, ale jest aktualnie top małpą w cyrku. Tak to widzimy (widzę przynamniej ja)
@michkoPLX: Gdyby Ciebie taki cwel gonil, pewnie z kolegami, to tez bys wyszedl, lepiej tak niz stracic zęby