Aktywne Wpisy
reventon +670
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
grzes1290 +202
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Input: 100-240V, 50/60Hz, 0.5A
Power: 350 W
Output: 29,6 V
mam kilka zasilaczy które "pasują" do gniazda ale w ogóle nie ładują, a jak podłączę kabel od innego urządzenia to ładuje, ale bardzo, bardzo słabo
#kiciochpyta #elektroda
Pewnie masz akumulator.
wszystko zależy od tego w jakiej technologii wykonany jest akumulator, jak połączone są cele..itd ..
nie można tak "na pałe" podłączać sobie jakiejś baterii do jakiegoś zasilacza.. no chyba że życia nam nie szkoda..
@Pan_krecik dlatego zapytałem jaki mogę kupić i w jaki sposób go dobrać
Musi być taki który daje na wyjściu 29,6V i żeby pasowała polaryzacja wtyczki
@girlsaddi prawdopodobnie potrzebna jest ładowarka liion z ograniczeniem prądowym, napięcie 33.6 może 34.4 zależy jaki tam jest typ akumulatorów, prąd nie więcej niż 50% pojemności znamionowej akumulatora, jeszcze trzeba by zweryfikować
Zwykły zasilacz się nie nadaje, albo bms pójdzie z dymem, albo zasilacz nie wytrzyma
@Pan_krecik dlatego zapytałem jaki mogę kupić i w jaki sposób go dobrać
@girlsaddi
Tego się obawiałem.
Z akumulatorami li-ion nie