Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
oficjalniemartwa +17
Z dziwnych rzeczy, to czasem w ciągu dnia (będąc w domu) ściągam skarpetki tak do połowy stopy. Nie wiem po co i dlaczego, po prostu mnie denerwują i czuje dyskomfort jak tego nie zrobię. Po jakimś czasie zdejmuje je całkiem xD
#gownowpis
#gownowpis
ZBRODNIE ROSYJSKIE NA LUDNOŚCI POLSKIEJ
Operacja Polska 1937 rok - 120 000 ofiar
Deportacje na sybir w kilku falach po 39 roku - 1 500 000
Akcja polska NKWD - 200 000 ofiar
Zesłani do gułagu polscy jeńcy - 170 000
Tzw. Masakry więzienne - 40 000 ofiar
Deportacje ludności do Kazachstanu w 1936 - 40 000
Katyń - 20 000
Obława augustowska - 1000
Aresztowania i szykany władz okupacyjnych - 110 000
Tysiące ofiar gwałtów i barbarzyństwa rosjan
Tak ochoczo przywoływany Wołyń też należy przypisać rosjanom — prawdopodobnie cała akcja została zaplanowana i zainicjowana przez rosyjskie służby.
Rosja to nasz odwieczny wróg — należy o tym pamiętać zawsze i wszędzie.
@Niukron: XD
Wstawaj Dima, zesrałeś się
@Niukron: Cholerni ruscy nie dośc że zaplanowali to ludobójstwo to jeszcze teraz budują pomniki tym zbrodniarzom na Ukrainie, niech ich ktoś w końcu powstrzyma!
Wołyń to sprawka ukraińskich nacjonalistów ze zbrodniczej organizacji UPA i sobie możesz tu saszka robic fikołki ale takie sa fakty
@printf: czyli takiej konfederacji ukraińskiej a wiadomo kto konfederację sponsoruje
@Niukron: to nie taguj #ukraina, a poza tym 1937 to było ZSRR czyli Ukraina+Rosja+inni
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Niukron: dowody?
A to tylko XX wiek.
@Niukron: już wam się od tego ukrainofilstwa w głowach #!$%@?ło