Aktywne Wpisy
PiotreKqxx +374
Holendrzy to chyba jeden z najbardziej zakompleksionych krajów w Europie Zachodniej, czytam właśnie komentarze holenderskiej prasy na temat meczu z Polską i każda redakcja musi podkreślić, że Polska to drużyna z Europy wschodniej, w ogóle ich komentarze przed samym spotkaniem z nami pokazują jakie to buce, pamiętam też ich zachowanie podczas mundialu w meczu z Argentyną, mam nadzieję, że wyjebia się na ten głupi ryj i nie wyjdą z grupy
#mecz
#mecz
Lambo994 +169
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
Czy to aż taki problem by postawić automat przy każdej placówce pocztowej? To 6600 miejsc od ręki do postawienia swoich skrytek. W mojej gminie która liczy 4500 mieszkańców są trzy paczkomaty In Post a poczta nie ma żadnego. Czempioni.
I skoro to państwowe to dlaczego nie dogadają się z Orlenem by wspólnie budować automaty? Jakby chcieli go by w 2-3 lata objęli każda gminę.
#inpost #paczkomaty #pocztapolska #kurier #zalesie #polska
Dlatego:
Poczta:
Jest prawnikiem i politologiem po studiach na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego i Uniwersytecie Warszawskim.
Pracował w Urzędzie m.st. Warszawy dla Pragi Północ
Był zastępcą dyrektora Centralnego Ośrodka Sportu
Pracował również w Dziale Organizacji Zarządzania i Inwestycji Kapitałowych w Zakładach Przemysłu Ciągnikowego „URSUS” SA.
W latach 2008-2016 kierował Wydziałem Zamówień Publicznych
Od roku 2016 do roku 2018 był dyrektorem Departamentu Zezwoleń i Koncesji w MSWiA.
W latach 2018-2020 zasiadał
należy też zwrócić uwagę, że na Poczcie związki zawodowe dzielą się przez pączkowanie. Jest ich około 100 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@brednyk: Ile taki paczkomat może kosztować? Ja nie mam pojęcia, ale maszyna i cała logistyka związana z jego postawieniem, to strzelam ok. 20.000 zł.
6600 miejsc x 20.000 zł to....132 mln złotych wydane od ręki.
A wiesz ile Poczta-Polska miała zysku netto w 2019 roku? Niecałe 3 miliony.
A więc może i paczkomaty postawione od ręki, ale "zwrot inwestycji" już nie od
Bez tych dopłat Poczta Polska jest i tak co roku na minusie. Za to Pocztex, czyli paczki na siebie zarabiają.
Polecone listy powinny iść na e-mail szyfrowany. Zrobić 10 letni okres przejściowy i wymusić na każdym założenie takowej skrzynki.