Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +693
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock

Sebastix +111
Jako były prawak a obecnie obrzydliwy i wzgardzony przez wszystkich centrysta-symetrysta mam pytanie do tych wszystkich co tak przeżywają że Edukacja może wpaść do ministra z lewicy:
A co wam właściwie przeszkadza że dzieci będą uczone tolerancji dla gejów, lesbijek, grubych, chudych, czy ludzi innych ras?
Przecież to jedyna szansa dla wszystkich dzieci obecnie gnębionych w szkołach bo są "inne" a w przyszłości wyrosną na skrzywionych ludzi którzy stają się zgorzkniali, nie
A co wam właściwie przeszkadza że dzieci będą uczone tolerancji dla gejów, lesbijek, grubych, chudych, czy ludzi innych ras?
Przecież to jedyna szansa dla wszystkich dzieci obecnie gnębionych w szkołach bo są "inne" a w przyszłości wyrosną na skrzywionych ludzi którzy stają się zgorzkniali, nie
Kilka dni po tym jak stworzyłem "Wykop X - niezaokrąglone rogi"
- w skórce "DarkLine" pojawiła się funkcjonalność "Wyłącz zaokrąglone rogi".
Kod skopiowany CTRL+C, CTRL+V - pan #programista15k
nie miał czasu nawet zmienić kolejności elementów,
żeby chociaż wyglądało jakby to sam napisał. Ale nie, jedynie usunął moje komentarze XD XD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Umieściłem więc wtedy w kodzie źródłowym u siebie info do pana programisty, że jak nastepnym razem tam zajrzy, to przeczyta, że nieładnie kopiować czyjś kod (a napisanie tego prostego CSS-a to przecież banał i kilka, kilkanaście minut klikania ii gotowe).
@browarek znowu chciał coś skopiować i odkrył dzisiaj mój easter egg w kodzie źródłowym
a teraz #afera: pruje się do mnie z ryjem, że absolutnie nic nie kopiował! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #wykopseriousbusiness
@yupitr (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kierowcaautobusuofficial: z tego samego założenia wychodzę przy kajzerkach w Carrefourze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ty klasy css sam piszesz czy kopiujesz je z kodu wykupu?
https://github.com/vocus07/DarkLine/blob/main/darkline-wykop.styl
https://userstyles.world/api/style/8174.user.css
Jak 5-letnie dziecko przyłapane na zjedzeniu cukierka, które mówi, że o żadnym cukierku nic nie wie.
Bardzo dziwnym zbiegiem okoliczności kolejność 16 elementów ze wszystkich miejsc na wykopie jest u Ciebie DOKŁADNIE taka sama jaka była u mnie kilka dni temu. No popatrz. Prawdopodobieństwo
<LeX-> klusek: a zoczus ci ukradl Twoj kradziony i przerobiony skrypt i go przerobil
@SebastianDosiadlgo
Nie obchodzi mnie kto komu ukradł klasy, podajcie sobie ręce.