Aktywne Wpisy

wykop +133
Nowy dzień, nowy ja (ง •̀_•́)ง #wykopchangelog
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej
Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej

mango +129
Kilka dni po tym jak stworzyłem "Wykop X - niezaokrąglone rogi"
- w skórce "DarkLine" pojawiła się funkcjonalność "Wyłącz zaokrąglone rogi".
Kod skopiowany CTRL+C, CTRL+V - pan #programista15k
nie miał czasu nawet zmienić kolejności elementów,
żeby chociaż wyglądało jakby to sam napisał. Ale nie, jedynie usunął moje komentarze XD XD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Umieściłem więc wtedy w kodzie źródłowym u siebie info do pana programisty, że jak nastepnym razem tam zajrzy, to przeczyta, że nieładnie kopiować czyjś kod (a napisanie tego prostego CSS-a to przecież banał i kilka, kilkanaście minut klikania ii gotowe).
@browarek znowu chciał coś skopiować i odkrył dzisiaj mój easter egg w kodzie źródłowym
a teraz #afera: pruje się do mnie z ryjem, że absolutnie nic nie kopiował! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #wykopseriousbusiness
@yupitr (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kierowcaautobusuofficial: z tego samego założenia wychodzę przy kajzerkach w Carrefourze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ty klasy css sam piszesz czy kopiujesz je z kodu wykupu?
https://github.com/vocus07/DarkLine/blob/main/darkline-wykop.styl
https://userstyles.world/api/style/8174.user.css
Jak 5-letnie dziecko przyłapane na zjedzeniu cukierka, które mówi, że o żadnym cukierku nic nie wie.
Bardzo dziwnym zbiegiem okoliczności kolejność 16 elementów ze wszystkich miejsc na wykopie jest u Ciebie DOKŁADNIE taka sama jaka była u mnie kilka dni temu. No popatrz. Prawdopodobieństwo
<LeX-> klusek: a zoczus ci ukradl Twoj kradziony i przerobiony skrypt i go przerobil
@SebastianDosiadlgo
Nie obchodzi mnie kto komu ukradł klasy, podajcie sobie ręce.
@Rst00: a może OP skopiował kolejność klas z tego samego miejsca co @browarek?
Co skopiowałem od #wykopbeststyle ty jakiś chory jesteś :D Jak robię odstęp 15px i ty też dodasz 15px to znowu będziesz latał po całym wykopie xD nie sądziłem, że przy tworzeniu tego moda trafię na takiego typa jak ty ;D
Typ co się od 2 dni pruje o klasy css z wykopu :D 15 lat w it :D
kod jest publiczny więc można samemu zobaczyć, że klasy są skopiowane z jakiegoś jego wcześniejszego moda. Najpierw był wrzucony na testy ale, że w miedzy czasie robiłem jeszcze kilka rzeczy to zapomniałem przebudować tę część kodu - nie sądziłem, że typ tak się
section.microblog-page
więc nie można było skopiować czegoś czego nie mahttps://wykop.pl/wpis/70162883/tworca-darkline-browarek-vocus-twierdzi-ze-wcale-n