Aktywne Wpisy
Viesti +794
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
jozef-dzierzynski +304
#rod
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
#nieruchomosci
Czyli co, w jeden dzien na wykopie pojawiło się kilkadziesiąt kont które zaczęło szkalować rodosy i powtarzać dokładnie tą samą propagande o potrzebie zaorania rod i zrobienia tam parków? To nie jest wcale podejrzane.
Pochwalcie sie chłopaki z której agencji marketingowej jesteście, ile wam płacą za gównoposty na wypoku?
Postanowiłem dodać do swojego portfela inwestycyjnego trochę ETF na dywidendowych arystokratów, GLDV.UK lub NOBL.US. I teraz pytanie, u jakiego brokera najkorzystniej kupować pakiety (6-12 razy w roku).
IKE/IKZE raczej nie, bo chciałbym być na E szybiej, niż zakładaneprzez ustawodawce 60/65 lat. I w ogóle chciałbym to mieć w miejscu, gdzie kolejne rządy będą miały raczej ciężej niż łatwiej namieszać.
Aktualnie mam konto maklerskie w INGu i XTB, zakładam, że będę musiał jednak otworzyć coś nowego :)
#inwestycje
Pamiętaj też, że poza
Dzieki, popatrze na DIF/Exante
@aprosty: Tylko nie mówię, że to dobry, czy opłacalny wybór. Jedynie, że jako nieliczni w Europie dają normalny dostęp.