Aktywne Wpisy

MrSknerus +27
Może mi ktoś wytłumaczyć jak normiki to robią, że znajdują relacje, związki? Nieustająca cyrkulacja społeczna, gdy ja nigdy nie złapałem kobiety za rękę a za chwile zacznie mi bić 26 rok życia. Potomstwo mojego rodzeństwa, które woziłem w wózku, już ma pierwsze szkolne związki, za chwile przerodzi się to pewnie w relacje seksualne a ja wciąż kręcę się w kółko. Słucham pana żyda, jem leki, chodze na terapie, pracowałem, skupiłem się na

Mineciarz69 +10
p0lki wolą skakać bo bolcach mokebe, dowód statystyczny
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad

Mam nadzieje że to są ostatnie chwile tego portalu a reszta użytkowników przeniesie się na inne strony. To co robicie jest obrzydliwe, odrażające, chamskie.
Piszecie jakieś wielkie przeprosiny, KŁAMIECIE, BEZCZELNIE KŁAMIECIE w tych przeprosinach, a kiedy AMW zwraca Wam uwagę to usuwacie jego posty.
HA TFU NA WAS
#wykop
#wykop20
#afera
kogo interesuje przejrzystość? na pewno nie wykop
@Kuduro
Robisz coś za free, a te downy jeszcze Cię będą rozliczać xD
Przykro mi po prostu, bo z mojej perspektywy obiektywnie opisalem w jaki sposob zostaly potraktowane osoby korzystajace z API i tworzace wartosciowe narzedzia lubiane przez uzytkownikow.
Lol, ale w ogóle z jakiego powodu to usunęli? Przecież to były tylko screeny rozmów z tego co pamiętam.
A no to w sumie jest sensowna podstawa.