Aktywne Wpisy

kukold +142
Z dzieciństwa pamiętam, że śniadanie i obiad po szkole gotowała mi babcia. Potem pilnowała mnie na zmianę z dziadkiem. Rodzice wracali z pracy około 17-18. Mama robiła kolację, a później zajmowała się sprawami zawodowymi. Ojciec coś dłubał w garażu albo oglądał telewizję. Tak było właściwie od momentu, gdy miałem 3-5 lat, aż do czasu, gdy stałem się samodzielny.
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość
Dziś sam mam dziecko. Opiekujemy się nim z żoną na zmianę praktycznie 24/7. Zbudowaliśmy dość

SystemHalted2_0 +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@420_3:ból dupska onucowatych na wykopie?
@bombastick: niewielki to pożytek mając na uwadze to że Niemcy są największym odbiorcą rosyjskiej energii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@420_3: ????
@bombastick: https://www.dw.com/pl/niemcy-najwi%C4%99kszym-odbiorc%C4%85-rosyjskiej-energii/a-61617004
to również niewielki pożytek patrząc jak UE chce zarżnąć rynek motoryzacyjny spalinowy
@420_3: są czy byli?
@420_3: Nie wiem czy omija Cię właśnie to co się przetacza przez media (zwłaszcza Ćwierkacza), ale i tak pozwolę sobie skrócić - Stany Zjednoczone nieoficjalnie proponują zastąpić wysłane przez państwa-użytkowników czołgu leopard 2 pojazdy swoimi abramsami.
W zasadzie dla tych krajów to może oznaczać pozbycie się tego czołgu i zastąpienie go wyrobem amerykańskim - i to zablokuje rynek na następne 20-30
@420_3: no niemożliwe. Dopuszczasz taką możliwość? ( ͡° ͜ʖ ͡°)