Aktywne Wpisy

Grooveer +2
Putin zrobił pobudkę Ukraińcom w środku nocy rakietami. Im szybciej Ukraińcy rozpoczną negocjacje z Rosją tym lepiej dla nich. Ukraińska ofensywa, która jest planowana na wiosnę obstawiam, że skończy się porażką UA. Ukraińscy żołnierze wpadną na rosyjskie miny, albo zaleją ich pociski artyleryjskie.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
99% wpisów na tym tagu to racjonalizacja i życzeniowe zaklinanie przykrej rzeczywistości...
Choćby ściany srały - na chwilę obecną Magical jest zwycięzcą... Zrobił was wszystkich w #!$%@?. Zarobił przez kilka dni tak naprawdę nic nie robiąc kilkadziesiąt tysięcy polskich złotych, kupuje sobie zegarki, prezenty i codziennie po same jaja puka ładną, 10 lat młodsza laskę, która jest zapatrzona w niego jak w obrazek (i wasze zaklinanie rzeczywistości nie zmienia). Natomiast większość z
Choćby ściany srały - na chwilę obecną Magical jest zwycięzcą... Zrobił was wszystkich w #!$%@?. Zarobił przez kilka dni tak naprawdę nic nie robiąc kilkadziesiąt tysięcy polskich złotych, kupuje sobie zegarki, prezenty i codziennie po same jaja puka ładną, 10 lat młodsza laskę, która jest zapatrzona w niego jak w obrazek (i wasze zaklinanie rzeczywistości nie zmienia). Natomiast większość z
Dzisiaj w końcu jakoś się zmotywowałem do wcześniejszego wstania. Konieczne było niemałe poświęcenie - położyłem się spać już o 23:30 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie powiem, w sprawnym zbieraniu się rano bardzo pomaga niedziałająca apka wykopu xD
W każdym razie udało się wystartować o 4:59.
Solidnie sypało w nocy, więc tym razem bez namysłu założyłem traile, a że były -3°C to rękawiczki i czapka były konieczne. Deadline miałem na okolice 6:30, więc niespiesznym tempem sobie poleciałem na ciut dłuższą trasę. Zahaczyłem o Zalew Nowohucki i Muzeum Czynu Zbrojnego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Biegło się fajnie, choć "niestety" służby się popisały i bardzo sprawnie poodśnieżały i posypały wszystko solą - więc zamiast skrzypiącego śniegu pod nogami miałem głównie skrzypiącą sól i rozmemłaną breję. Cóż, uroki życia w mieście 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Na koniec załatwione zakupy bułeczkowo-obwarzankowe, a pod domem obowiązkowo odśnieżanie i skrobanie samochodów żeby potem było lżej.
Czołgiem Mircy i Mirkówny! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Miłego piątunia! (♥ ͜ʖ♥)
#sztafeta #enronczlapie #biegajzwykopem #bieganie #ruszkrakow
chciałeś pomirkować rano, co? skończyło się nurkowanie ( ͡° ʖ̯ ͡°). za to więcej czasu zostaje na bieganie ᕦ(òóˇ)ᕤ
@tolstyy00: jeden z pozytywnych aspektów upadku wypoka (ʘ‿ʘ)
Membrana w zimie robi robotę.
bardzo ładnie
tak trzymać