Aktywne Wpisy

SupreminTHC +58
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +191
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz

Czy leci z nami pilot - Airplane!
Pilot z traumą po wojnie mimo strachu przed lataniem wsiada na pokład samolotu aby odzyskać miłość... stewardesy. Na jego pecha dochodzi do zatrucia pokarmowego załogi i będzie się musiał zmierzyć z własną traumą aby uratować pasażerów.
Też mam wrażenie, że każdy to już widział a jak ktoś nie widział powinienem napisać "zobacz z czego śmiali się Twoi rodzice". Oj są momenty gdzie humor trąci myszką albo jest żenująco głupi ( jak młody facet w kontroli lotów). Pastisz filmów katastroficznych z Leslie Nielsenem w jednej z ról, stworzony przez trzech speców od komedii...
Reżyseria: Jim Abrahams (Hot Shots), David Zucker (Naga B--ń), Jerry Zucker (Top Secret)
komedia
IMDb: 7.7/10
https://www.imdb.com/title/tt0080339/
https://upflix.pl/film/zobacz/airplane-1980
źródło: airplane
Pobierz@Rasteris: widać :)
Surely you can't be serious.
@Kamikadze_z_chin: a to się zgadza, teraz taki film by nie powstał - wieszająca się babcia, p-------a, rasizm, antysemityzm :) Dlatego jest w polecajkach :)
I am serious, and don’t call me Shirley.
Plus gdyby nie ten film, kariera Lesliego Nielsena nie wystartowałaby ponownie i nigdy nie powstałyby takie perełki jak Naga B--ń, Wrongfully Accused czy Spy Hard.
Rabin do kioskarza Żyda - jak możesz sprzedawać takie antysemickie szmatlawce?
- Rebe jak ja mam z dwóch zlotych za tę gazetę 50 groszy zysku to dla mnie to juz takie antysemickie nie jest.
(Zaczerpnięte ze zbioru kawałów żydowskich "Przy szabasowych świecach").
Wszyscy twórcy jak wskazują nazwiska mieli pochodzenie żydowskie. Więc dla nich to takie antysemickie nie było. I naśmiewali sie raczej z ortodoksów
źródło: Stephen_Stucker
Pobierzair israel ( ͡° ʖ̯ ͡°)