Wpis z mikrobloga

Oglądałem materiał z udziałem Ryszarda Jaszczyńaskiego. Mowa o nieruchomościach, giełdzie, cyklach pieniądza itp. Twierdzi, co jest logiczne, że należy wyprzedzać wydarzenia, tj przewidywać gdzie teraz będzie się poruszał kapitał. Twierdzi że teraz pieniądz będzie szedł w giełdę. Rozumiem że nie ma na myśli polskiej, bo kapitał przez wojnę, nieprzewidywalne decyzję rządu nie garnie się do nas.

Mówi się o #kryptowaluty #bitcoin ale perspektywa upadłości kolejnej giełdy, binance, średnio zachęca.

Macie jakieś przemyślenia do trendów?

#inwestowanie #inwestycje #gielda #fundusze #gpw #finanse
Pawelex - Oglądałem materiał z udziałem Ryszarda Jaszczyńaskiego. Mowa o nieruchomośc...
  • 8
  • Odpowiedz
@Pawelex: Na takie rzeczy nie ma się wpływu, jak będziesz czekać az upadnie binance, żeby wtedy kupić krypto, to pociąg może Ci odjechać. Zależy generalnie jaki horyzont czasowy Ciebie interesuje. Ftx nie był jednym przypadkiem upadku giełdy, a w długim terminie jednak cena urosła. Tak jak banowanie crypto przez Chiny. Ta informacja była dziesiątki razy, tak samo unban. Cena zawsze reagowała w ten sam sposób. Jak chcesz zainwestować a czekasz na
  • Odpowiedz