Aktywne Wpisy
antywojo +3
Jak tylko skończy się wojna, niepracujący Ukraińcy powinni natychmiast wyjechać.
Łączenie rodzin? Spoko, jeśli żona w Polsce pracuje lub mąż dostał zaproszenie od polskiej firmy, a jak nie to niech jedzie na Ukrainę do męża.
#ukraina
Łączenie rodzin? Spoko, jeśli żona w Polsce pracuje lub mąż dostał zaproszenie od polskiej firmy, a jak nie to niech jedzie na Ukrainę do męża.
#ukraina
Daniell0 0
#hejto #wykop #nowywykop
https://wykop.pl/wpis/70086873/#!$%@?-na-tym-hejto-to-jeszcze-gorsze-bialorycerzyk
https://www.hejto.pl/wpis/tak-tylko-przypomne-jak-uzytkownik-lubieplackijohn-wypieral-sie-2-lata-temu-byci
A tak btw, też niestety zauważyłem, że admini to jakieś nastolatki z przypadku.
@SebastianDosiadlgo: Hejto nie chce dopuścić do sytuacjji która panowała na wykopie - szkalowania kobiet kłamliwymi lub zmanipulowanymi treściami.
@andrzej-tester: Czyli przegrywy na hejto nie idą?
O #!$%@?, dzięki za info XD to jzu wolę jak adminem jest skorumpowany debil i propagandzista niż simp
niech giną
@000loki: a od kiedy jest jakieś prawo, które zmusza kogokolwiek do przyjmowania każdego do społeczności? Jego serwis jego zasady. Nie chce zjebów, to ich pogania - ma prawo. Możesz się żalić tutaj, że nie pozwala shitpostować no i tyle. Z tego co wiem to hejto miało być alternatywą dla psującego się wykopu, a nie konkurencją w walce o tabun #!$%@?, którym
@robert7454: kłamiesz
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@robert7454: da się uniknąć, zależy to od dobrej woli użytkowników jak widać powyżej, mogłem zamieścić jeden komentarz, zamieściłem trzy. Tak samo ten użytkownik wrzucał co kilka dni ten sam obrazek, to celowe działanie.
@andrzej-tester:
@andrzej-tester: patrząc na te opisy to chyba dobrze, że was cenzuruje xD
Jakiś przegryw z wykopu napisał bez tagów że błędem było przyznanie praw wyborczych kobietom. I że mężczyźni którzy tego bronią to białoryceże.
przecież przeprosili #!$%@?
@andrzej-tester: i bardzo dobrze. Też bym nie chciał żeby mi do domu wchodziły jakieś sfrustrowane pregrywy a inne przegrywy by krzyczały że trzeba to zaakceptować. Nie podoba się, to do śmieci. To prywatny serwis.
Chciałem otworzyć twoje linki, ale wykop w aplikacji nie obsługuje linków. Boże kochany...
XD
@andrzej-tester: Jak wychodek tak o kimś pisze o już wiadomo, że to spoko gość, a hejto to dobra alternatywa dla wykopu
@sidhellfire: zgadzam się w
Za co? Za śmianie się z tego, że popierasz argument marnowania przestrzeni na serwerach na gównowpisy? Zacytowałbym cię, ale działa to na tyle średnio, że wszystko zniknęło xD
@Shatter: za wysyłanie mi xD na to co piszę i nie odpowiadanie w inny sposób niż xD.
@Shatter: celowego marnowania przestrzeni dyskowej na serwerach hejto.