Aktywne Wpisy

mickpl +276
Prawilnie przypominam patent na natychmiastowe obniżenie cen mieszkań:
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments

Jadę właśnie do pracy i uświadomiłam sobie, że jestem dokładnie takim człowiekiem i w takim miejscu w którym marzyłam kiedyś żeby być. Mam swoje mieszkanie, pracę którą kocham i w której rozwijam się i czerpię nie tylko hajs, mam wspaniałą rodzinę i przyjaciół na których mogę liczyć studiuje znów i rozwijam się a, z głupich i prozaicznych rzeczy mam materialne sprawy takie jak garmin czy katering że nie muszę już liczyć, wpisywać

WIATR............ północno zachodni (NW) z prędkością 17 km/h
WIDZIALNOŚĆ...... powyżej 10 kilometrów
WARUNKI.......... słaby: śnieg ziarnisty
CHMURY........... zachmurzenie średnie (5/8-7/8)
TEMPERATURA...... 1°C:3
T.PUNKTU ROSY.... 0°C
WILGOTNOŚĆ....... 93%
T.ODCZUWALNA..... -3°C
CIŚNIENIE........ 1005 hPa
CIŚN.BEZWZGL..... 990 hPa
https://infometeo.pl/wroclaw
Wrocław - Wiśniowa, Poland AQI: Wrocław - Wiśniowa, Poland Wskaźnik Jakości Powietrza (AQI) w czasie rzeczywistym.
64
Średnia
Zaktualizowano czw 06:00
Wschód słońca:
07:46
Zachód słońca:
16:18
#wroclaw #wroclawradar
źródło: 326382659_1232820020647088_7926572682684709142_n
Pobierz:*