Aktywne Wpisy
Xefirex +30
Konfederacja chcę budować cpk, ktoś mi powie skąd oni planowaliby pozyskać na ten projekt dofinansowanie? Z niskich i prostych podatków, czy od tej złej uni?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #sejm #cpk
#konfederacja #sejm #cpk
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bez wątpienia to marzenia ściętej głowy i nigdy nikt tego nie wprowadzi, a developerzy nawet nie zobaczą tego wpisu, ale bardzo bym chciał taki motyw jako jeden do wyboru, obecny ciemny kompletnie mi nie leży ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wykop #wykop20 #design #grafika #ux
@wykop Jest jakaś szansa na wprowadzenie "klasycznego" motywu z taką kolorystyką?
Wolisz obecną kolorystykę czy taką jak na dołączonym obrazku?
Powiadomienia? Brak.
Czarna lista? Nie działa.
Aktywne i Najnowsze na mirko? Działa zupełnie od czapki.
Konta w trakcie usuwania? Przywrócone.
A to tylko początek, bo reszty nawet nie chce mi się sprawdzać.
Nie zmienią, to by wymagało przyznania się do błedu i przyznania racji użytkownikom, a na tym portalu nigdy się tak nie robi xD
www.wykop.pl#$#tag.klasa { css }
I sobie napisujesz wszytko co ci nie pasuje
Tutaj się zgodzę, ja pisałem tylko o problemach z layoutem, to że co druga funckjonalość leży i jest masa błędów to oczywista oczywistość ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
To chyba jest zbugowane, bo teoretycznie po wejściu na profil jest się w kategorii "akcje", tylko wyświetla ona wpisy xD
@Zgrywajac_twardziela: uj wie, w każdym razie nie widzisz już swoich wpisów w Obserwowanych XD a, no i tagi nie mają powiadomień, no bo lepiej usunąć powiadomienia niż je naprawić XD
xD
@Zgrywajac_twardziela: nie zobaczą, bo powiadomienia o nowych wpisach na tagu nie działa :D