@wykop: Przedtem chyba przy podawaniu @loginu jakiegoś użytkownika we wpisie czy komentarzu w propozycjach pojawiał się avatar owego użytkownika... Teraz tego nie ma. Pojawienie się avatara ułatwiało wybranie odpowieniego loginu adresata.
@wykop: Kiedy wejdę na swój profil, w zakładkę MIKROBLOG 'komentowane', to widzę zarówno wpis jak i swój komentarz. Kiedy natomiast będąc na swoim profilu wejdę w zakładkę ZNALEZISKA 'komentowane', widzę tylko dane znalezisko, bez swojego komentarza, a przecież pod znaleziskami jest niekiedy kilkaset komentarzy.
@wykop: jak się doda stronę do ekranu początkowego w iOS to ogólnie działałby całkiem fajnie, ale nie da się kompletnie kliknąć w górna belke bo jest przysłonięta przez notacha, zegarek itp. Trzeba by tam jakiś margines czy inny padding dać. iPhone 13 pro, iOS 16.2, Safari.
@wykop: + jak rozumiem pomarańczowa kropka w topbarze przy avatarze i potem przy wiadomościach oznacza, że mam jakąś nieodczytaną wiadomość. Nie wiem, może jakas mam, ale nie widzę na pewno najnowszych wiadomości prywatnych. Ostatnia jaka mi pokazuje jest z 1 stycznia a na pewno w ciągu ostatniego tygodnia pisałem z minimum 2 osobami. Przynajmniej na telefonie, nie chce mi się wstawać po komputer.
@wykop: Okej, jak wszedłem przez profile osób z którymi pisałem w prywatne wiadomości to one tam są. Nawet pomarańczowa kropka zniknęła wiec odhaczylo je jako odczytane. No, ale na liście wiadomości się nie pokazują te rozmowy. Dopiero jak się coś napisze do takiej osoby to konwersacja wraca na swoje miejsce
@Chlop_Sielski A z kolei na mobilnej wersji ani w MIKROBLOGU ani w ZNALEZISKACH nie widzę swoich komentarzy. Muszę wchodzić w 'komentarze' i szukać scrolując i przeskakując na kolejne strony...
@Chlop_Sielski w wersji mobilnej z kolei nie widać swoich komentarzy ani w MIKROBLOGU ani w ZNALEZISKACH, trzeba scrolować, co przy kilkuset komentarzach jest bardzo uciążliwe.
@wykop: Przykręccie jasność, niby nocny a razi. I powiększcie czcionkę i box lennego, nic nie widać (ಠ‸ಠ) Box wpisywania wiadomości jest na samym dole ekranu, nie da się przewinąć na srodek ani powiekszyć rozmiaru. I czemu mi słownik tu nie działa? xD
EDIT: Tak jak inni pisali, wszystko się zlewa w jedno, nie można rozróżnić gdzie zaczyna się nowy wpis. Awatary też można powiększyć odrobinę.
Cześć, jesteście zainteresowani AMA wykładowcy na uczelni wyższej? Jestem dwudziestoparoletnim nauczycielem akademickim (do 30 r.ż. jeszcze dość daleko :)) i chętnie odpowiem na Wasze pytania :) #ama #studia #nauka #edukacja #uczelnia
#wykop #nowywykop #dziendobry #wykopchangelog
Komentarz usunięty przez autora
masakrycznie źle się korzysta z nowej wersji na telefonie, tutaj minusy
iPhone 13 pro, iOS 16.2, Safari.
to jakiś ekspert społeczny?
ps dlaczego przed @ jak klikam odp jak teraz robi się spacja?
A z kolei na mobilnej wersji ani w MIKROBLOGU ani w ZNALEZISKACH nie widzę swoich komentarzy. Muszę wchodzić w 'komentarze' i szukać scrolując i przeskakując na kolejne strony...
w wersji mobilnej z kolei nie widać swoich komentarzy ani w MIKROBLOGU ani w ZNALEZISKACH, trzeba scrolować, co przy kilkuset komentarzach jest bardzo uciążliwe.
kurde zmieńcie wygląd bo tutaj nic nie jest czytelne. nie widać gdzie co się zaczyna i gdzie kończy. tragedia.
mi sie podoba
Da się jakoś zwiększyć kontrast dla słabowidzących? Strasznie mi się wszystko zlewa, jakby za mgłą, takie szare
Box wpisywania wiadomości jest na samym dole ekranu, nie da się przewinąć na srodek ani powiekszyć rozmiaru.
I czemu mi słownik tu nie działa? xD
EDIT: Tak jak inni pisali, wszystko się zlewa w jedno, nie można rozróżnić gdzie zaczyna się nowy wpis. Awatary też można powiększyć odrobinę.
EDIT2: poznikały