Aktywne Wpisy

PoItergeist +560
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna

bylembordo +13
Łaska wykopu to naprawde na pstrym koniu jezdzi - przed wojna krolowal na tagu #ukraina wpis z gabka i 40 milionami bakterii oraz wpis o tym jak sasha koloru czerwonego nie podumal. Po wybuchu wojny ukrainoentuzjazm i kazda, doslownie kazda proba odrebnego zdania byla od raza kwitowana „ruska onuca”. Teraz wahadelko zaczyna sie znowu wychylac w przeciwnym kierunku. Umiaru!!!
#przemyslenia #wojna
#przemyslenia #wojna

Komentarz usunięty przez autora
@ShinpuTokubetsu: reagujesz na sytuacje na drodze. Domyślnie prawy ale jak widzisz tam auto z wrzuconym kierunkiem to ustawiasz sie na środkowym.
poza tym prawy pas będzie dla Ciebie ok, nie blokuj drogi tym autem z liściem(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Domyślnie prawy ale jak jest zapchany to co stoi na przeszkodzie żeby ustawić sie na pustym lewym?
Jeżeli masz racje i egzaminator potraktuje zajęcie pustego lewego jako błąd to znaczy że ten egzamin jest jeszcze bardziej o kant dupy niż sądziłem.
Nie ma sensu podkładać się na egzaminie.
@yourgrandma: nie mam pojęcia skąd to wytrzasnąłeś, takich znaków w mieście jest mnóstwo, są kompletnie nie zależne od przystanków autobusowych.
@Averoeees: jak wszyscy wyżej prawy. Jedyna sytuacja na środkowy gdy egzaminator powie Ci od razu coś w stylu "na tym skrzyżowaniu prosto, a potem w lewo przy pierwszej możliwej okazji" i wiesz, że tuż za