Wpis z mikrobloga

zadajesz idiotyczne pytania jak na wykopka przystało.

@Pralko-suszarka: najpierw twierdzisz że zadaję idiotyczne pytania a potem się okazuje że trzeba Cię ciągnąc za język i zadawać ich więcej żeby dostać odpowiedź która brzmi:

Celem było wyjście z przegrywu

Więc nie powinieneś wychodzić do ludzi. Powinieneś wyjść z przegrywu a do realizacji tego celu powinieneś wyjść do ludzi ale nie jest to jedyna rzecz którą powinieneś zrobić, ja bym zaczął od eliminacji
najpierw twierdzisz że zadaję idiotyczne pytania a potem się okazuje że trzeba Cię ciągnąc za język i zadawać ich więcej żeby dostać odpowiedź która brzmi:

@aarahon: No a czym jest poznanie ludzi jak nie wyjście z przegrywu w tej sytuacji??

ja bym zaczął od eliminacji przyczyny przez którą w przegrywie się znalazłeś.

@aarahon: XD Jakbym mógł jednoznacznie stwierdzić co jest przyczyną i miał możliwość jej eliminacji, to zrobiłbym to dawno,
No a czym jest poznanie ludzi jak nie wyjście z przegrywu w tej sytuacji?

@Pralko-suszarka: i jesteś z ludźmi czy wróciłeś do domu?

stwierdzić co jest przyczyną

@Pralko-suszarka: a szukałeś przyczyny?

w realu nie mogę nigdzie poznać singielek

@Pralko-suszarka: Jeśli wychodzisz do ludzi to nie ma znaczenia czy to singielka czy nie czy nawet facet. Kobiet jest pełno, po jakimś czasie poznasz singielkę. Jeśli jednak wychodzisz z celem poznania
i jesteś z ludźmi czy wróciłeś do domu?

@aarahon: Wróciłem do domu. Ale nie dlatego, że chciałem wracać do domu, tylko znajomości umarły z przyczyn naturalnych z biegiem czasu.

a szukałeś przyczyny?

@aarahon: To chyba pierwsza rzecz jaka się robi, no nie? XD Przyczyną jest mój brak dynamizmu, bycie introwertykiem, przez co nie jestem imprezowy - to pczytyny dla których nie mogę poznać laski w realu - oraz nie byciem
Wróciłem do domu

@Pralko-suszarka: więc się poddałeś?

To chyba pierwsza rzecz jaka się robi, no nie?

@Pralko-suszarka: No nie. Można być introwertykiem i mieć znajomych. W internecie można znaleźć dziewczyny które są chętne, z tym że właśnie dlatego tam nie szukałbym związku.

Nie było żadnych "kilku nieudanych prób"

@Pralko-suszarka: nie było prób czy były udane?

Jest straszny deficyt dziewczyn.

@Pralko-suszarka: cóż, nie zauważyłem, nawet w prac w stricte
więc się poddałeś?

@aarahon: a umiesz czytać?

Można być introwertykiem i mieć znajomych.

@aarahon: No ja jestem introwertykiem i nie mam znajomych ¯\_(ツ)_/¯

W internecie można znaleźć dziewczyny które są chętne, z tym że właśnie dlatego tam nie szukałbym związku.

@aarahon: Nie szukam związku, tylko właśnie ONS/FWB. I nie, nie są chętne jeśli nie jesteś chadem, sprawdzałem to xD

nie było prób czy były udane?

@aarahon: Nie było
właśnie po to żeby noc była wyjątkowa

@aarahon: ???? W jaki sposób noc może być wyjątkowa z przeciętniakiem ???

ale skoro szukasz chorych, lewackich relacji to nie ma sensu o tym gadać.

@aarahon: Najpierw napraw chorą prawacką logikę, a potem weź się za lewackie relacje, bo wyższego poziomu to ty nie zaprezentowałeś.
@aarahon: XD Kobiety potrafią czekać na chada, nie doceniasz ich cierpliwości xD Zwłaszcza, że na portalach randkowych wybór i tak mają spory.

Kobieta nie ma absolutnie żadnej presji na przeciętniaka. Widać że sam doświadczenia w tym nie masz a jedynie nasłuchałeś się głupot których ktoś ci naopowiadał.

Przeciętny facet nie ma co liczyć na ONS/FWB od laski nawet na swoim poziomie. I to jest główny problem portali randkowych, że facet ma
@Pralko-suszarka: Ja mam całkiem inne doświadczenia. Uważam się za przeciętniaka, a miałem już w swoim życiu fwb i to więcej niż jedno.

O trwały, stały związek mimo wszystko dużo trudniej w dzisiejszych czasach.

Wiadomo, jeszcze pasowałoby zdefiniować to, co uważasz "przeciętnością", ale tak jak napisałem, obserwuję i doświadczam czegoś innego.
Serio, nie ma problemu.

@aarahon: Ale z czego ty te wnioski wyciągasz??

Problem mają Ci co chcą mieć podane wszystko na tacy i uważają że kobieta prawem, nie towarem ;)

@aarahon: Tzn.? Umiesz skonkretyzować swoje wysrywy? Czemu statystyki pokazują, że faceci mają tak źle, skoro wg. ciebie mają tak dobrze? :D
z tego co przeżyłem ;)

@aarahon: Czyli twoje doświadczenia są ważniejsze niż statystyka.

Za samo IQ powinienem cię wrzucić na czarną ()

bo o swoje szczęście to trzeba zadbać ;)

@aarahon: Aha.....I co, to tyle? XD Nie przemęcz się przy pisaniu trych postów, bo ci mózg wybuchnie